2008-10-11

Sex and the cityMamma och Bella står i köket och kokar ihop tacos som jag fick tjata om att få till middag. Så himlans skönt att träffa mamma för en gång skull. När man väl är här så är det underbart. Idag blev det Sex and the city, the movie med Bella. Det är ju tredje gången jag ser den men det är så jädrans bra. Älskar den.. Vill bara ha alla avsnitt/säsonger nu och se varje kväll. Det är nog tack vare mamma, bara för hon är besatt av sex and the city så har jag också blivit det. Men filmen är super! Skrattade och grät även denna gången när jag tittade på filmen. Man lever sig verkligen in i filmen och det känns som man känner dom på något sätt. Det är svårt att förklara men man vet verkligen hur varje person är. Jag älskar att alla som är med i filmen spelar så bra. Det är sjukt... Det känns otroligt verkligt. Enligt mamma var det den bästa filmen hon sett de senaste tio åren!


Träffade Elin idag på tåget när jag och Bella åkte ner. Alltid lika kul att träffa den tösen. Snart kommer även en till av Bellas kompisar hit, Olivia. Så hon får sitta och njuta tacos med oss. Sen så ville jag dö av att gå upp så tidigt och åka till handbollsgymnasiet men det blev mycket bättre då jag fick ett par Björn Borg trosor av Monica och Leif på morgonen. De har nämligen varit i Turkiet och köpt hem en liten present till mig. Det uppskattades. Nu ska jag tänka på dom varje gång jag tar på mig de trosorna. Eller... det lät inte bra föresten. aja... ha en fin lördag, hihi.

1 kommentar:

  1. du tjatar om att du vill ha tacos. sen får mamma och Bella fixa det åt dej, haha! jag såg filmen på flygplanet. den var lika bra andra gången! bra att mamma gillade den, hehe. trosorna, haha!

    SvaraRadera