2008-10-10

Äntligen fredag

Nu har det faktiskt gått överstyr! Larver i skolmaten! Kan det bli värre? Robban och Ekman hade tydligen fått långa, äckliga, levande larver i sina kokta potatisar! Aldrig mer kokt potatis. Fyfan säger jag. Det var ju tur att jag åt pizza den dagen med Roos och Danne. Fick bara kväljningar av att höra det! Fast idag får jag faktiskt berömma skolmaten. Det blev Tzatsiki till maten idag! Den var underbar, men potatislarverna kommer jag inte glömma på ett tag.

Bara jag öppnar min mun så invaderas alla i min omgivning av vitlök pga tzatsikin.

Match igår. Det blev så att jag stukade min fot och vi förlorade även med 6 mål. Jag hade mått bättre om vi vunnit! Det blir att investera i ett fotledsskydd nu för detta håller inte längre. Men jag puttade allt inte några mål innan stukningen. Jag vill verkligen berömma Linn! Vilken tjej, gav verkligen inte upp någon gång och hon gjorde väl ca 7 mål. Hon är ju kantspelare så det är grymt gjort av henne!

Imorgon ska jag lyssna på när Matilda sjunger i sin kör. Ska allt bli kul och se vad hon har lärt sig och det ska bli extra kul när hon uppträder med Funkykidz. Se henne skaka lite höfter, hehe!

Träffa mami imorgon med. Jag längtar faktikst! Hoppas det blir något gott att äta, typ tacos eller något. Det var gööör längesen ju! Ojjjj, nu är spaghettin klar där nere ser jag på klockan. Kommer snart....!

Sååå, då var middagen klar för idag och jag som hade tänkt att sova en stund efter det. Knappast, det är ju träning som det alltid är nu för tiden känns det som. Bara att tejpa och bita ihop. Handbollsgymnasiet var faktikst riktigt roligt idag, förvånande. Det var ju dubbelt så roligare också när vi vann över målvakterna. Sen så önskar jag att det går bra för de som ska spela på söndag! Kommer och hejar på er iallafall. Oj, nej... nu blir det ännu värre vitlöks andedräkt. Marie hade vitlök i köttfärsen som jag äter nu.. Hoppas det inte luktar allt för mycket på träningen.

G. Mitt betyg på NK-provet. Nöjd, haha.

1 kommentar:

  1. du skojar med mej?! usch, larver?! hoppas att din fot blir bra. du får inte spela om du kan få en skada som håller i sig. det vet du!

    SvaraRadera