2008-10-27

Uppdatering från helgen:
Blev massa mys med Jimmi och en till sak som var jävligt mysig denna helgen var att vi gick vidare till Steg 3 i SM. Vi vann båda matcherna fast vi var rankade sist av alltomhandoll.com. Alla i hela laget hade damp och jag har aldrig skrikit så mycket som jag gjorde under helgen. Fyfan vad vi är bra tjejer! Sen har jag även panik för att kallelsen från västgötalaget inte kommit upp. Den måste komma nu!

Idag:

Jag orkar inte kolla in i en maskin i 8 timmar. Mitt jobb (mekaninsk verkstad) detta lovet suger men det enda som glädjer mig är att jag får pengar för det. Sen så är man ensam tjej ute i verkstaden men "Hönsa" får mig på bra humör. Sen kan detta vädret gå och dö eller något.

Min halloween outfit på fredag blir nog en döende flintskallig. Jag köpte en latex-mössa idag för att bli kunna bli flint men den blev inte så bra som jag hade hoppats på. Men det ska nog lösa sig. Fast Amanda kommer ju vara snyggast, död nunna med bibel!

Fast att jag är sur nu på grund av regn och jobb så är ändå allt så himla bra! Jag är så lycklig och Jimmi står för det mesta av det. Sen så kom mamma förbi förut och det gör en lite gladare med. Sen kan jag bara garva eftersom skolfotot kom i förrgår. Inga kommentare! Snart är det träning med som slutar 22.00! Jag vill bara vara hemma och sova istället! Hmm.. imorgon blir det nog bio med Hannah, Emelie och Linnea (like old times) men bara om Emelie blir frisk. Krya på dig nu!

2 kommentarer: