2008-11-12

Onsdag

Dusch 3 ggr
på en dag


Ja, det blir så nuförtiden med allt regn ute. Med lite snabbmakaroner och falukorv i magen är jag snart i farten igen. Det var svårt imorses att öppna ögonen iallafall, jag kände att idag ville jag verkligen ligga kvar och man fick ju inte direkt motivation till att gå upp när man vet att man har Naturkunskap som första lektion. Idag tänkte jag en stund på vilken lektion som egentligen är den roligaste men jag kom inte på någon alls. Går jag fel linje?

Alldeles nyss såg det klart ut ute men nu när jag tittar ut öser det ner. Då blir det en fjärde dusch ner till Nolhaga sen. Alla säger att det är så mycket plugg just nu men jag har inte uppfattat det på hela tvåan. Är jag oseriös när det gäller skolan? Förrut var jag alltid stressad över saker men nu chillar jag mer på det. Imorgon har jag svenska prov på gamla texter. Har jag läst någon av de texterna? nej. Det gör jag ikväll och jag vet ju att jag inte kan få MVG, men jag klarar mig ändå. Om ämnena ska vara tråkiga eller roliga ligger helt och hållet på läraren. Om det står en gammal sur tant där framme har jag ingen lust att lyssna iallafall. Nog om det.

Jag längtar något otroligt till julen. Det var den bästa julen någonsin förra året och jag har aldrig varit så lycklig under ett jullov. Nu sitter jag här och lyssnar på "Last christmas" och tänker på en massa minnen. Julen är till för kärlek, åh vad jag älskar den. Kall ute, mysigt och extra skönt att krypa ner i någons famn. Förra julen slog allt och denna kommer förhoppninsvis bli lika bra. Oj, vad det spritter i mig nu.. jag känner exakt den känslan som jag kände förra året vid jul nu. Nu vill jag bara ta Jimmi till något underbart ställe och bara va. Jaja, tillbaka till verkligheten. Två handbollspass och gym, det är så det ser ut idag.

1 kommentar:

  1. Jaa men det klarar du! :D det är jag säker på!

    SvaraRadera