2008-12-30

Tisdag 19:31

Bättre sent än aldrig
Emelie 17år idag, GRATTIS!

Jag sitter här och surar lite smått för att jag inte kan ligga i Jimmis armar. Men det är mest synd om honom som ligger där med feber och hosta. Han kan inte ens fira nyår imorgon pga detta. Jag vet inte ens om jag kommer kunna ha kul imorgon för att jag vet att inte han har det. Jaja, älskar dig min prins. En sak är iallafall bra, Jimmis lag kom trea i Norden Cup, grattis. Caroline och Emma var med mig nere i Göteborg idag och det var mysigt. Imorgon ska jag till dom redan vid 11-12 och ladda inför det nya året.

Sen vill jag tacka min trogna läsare Rosalie Karlsson som har varit aktiv i min blogg och hennes egna detta året. Snart går vi mot en ny termin. Sicken pärla du är!

4 kommentarer:

 1. Svar: Ja, jag har gjort den själv och tack.

  Vi ska åka hem till Susanne, dit kommer även christer och de andra från sthlm. haha :o

  SvaraRadera
 2. 39,5 visar termometern, ryggen värker, huvudet dunkar, näsan rinner och mina lungor hostade jag ut för en kvart sen . Fan vad killar blir sjuka alltså .

  SvaraRadera
 3. Sv Larsen: Det värsta som kan hända är en mans förkylning sägs det. Men nu har du både feber, ryggvärk och huvudvärk på det. Du borde vara död! Men var inte det för min skull.

  SvaraRadera
 4. Jag har lurat döden ex antal gånger dom senaste tre dagarna . Jag är ett mirakel

  SvaraRadera