2009-01-20

Brätte

Match mot Brätte igår. Med en seg start kunde vi tillslut vinna matchen. Jag vill inte klaga men efter att ha spelat två matcher dagarna innan vad jag rätt seg i benen. Vi låg under med tre i halvlek och vann med 5-6 bollar. Emilia hade skickat ett sms till Carro efter matchen och skrev något i stil med: "Grattis! Ni var jättebra!". Då var det ju tur att hon bara såg andra halvlek, haha. Det läggs upp någon bild lite senare här från matchen med resten läggs upp på facebook.

Jimmi


Matchen slutade runt 22.oo och jag låg i sängen redan vid elva. Halv tolv får jag smset: "Emma KOM !". Jag låg kvar i några sekunder och tänkte: "helvete, jag börjar åtta imorgon med volleybolltunering men det är fan värt det". Några minuter senare sitter jag på cykeln påväg till Jimmi. Hopp i sängen direkt och han håller om mig och jag frågar: " Varför är du alltid så snäll mot mig?". Han svarar: " Men jag är ju jättekär i dig så det är ju inte så svårt". Det är sjukt vad bara en mening kan göra en till att känna sig som den lyckligaste tjejen i hela världen. 6 timmar senare skulle jag upp och jag var död.

Vårat volleybolllag var döpt till "Albanerna". Eftersom 4 av 6 personer är albaner fick väl jag och Rosalie gå med på detta. Vi förlorade alla matcher och jag åkte hem till Jimmi igen och sov skööönt. Nu har jag åkt hem och vräker glass. Både jag och Jimmi slängde oss på datorerna när vi skiljdes åt och nu sitter vi och chattar. Normalt?

2 kommentarer:

  1. Fan va bra att ni vann matchen mot Brätte, fick nästan lite panik ett tag i första halvlek!! Ni spelade MYCKET bättre i andra i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Sv; jaaaa.. det var tur! :D hehe.

    SvaraRadera