2009-01-31

Kan man älska en svettig idrottshall?

Jag gör det! För det var otroligt skönt att komma ner till Nolhagahallen igår för att titta på lite handboll, laget hade träning. Äntligen hade bubblan spräckts! Jag fick vara med lite på planen som kona och när jag kastade iväg en boll kände jag att jag blev lite halvsvettig. Då förstod jag att jag fortfarande var lite smått sjuk. Gedda har varit god och skickat lite "krya-på-dig-sms", vilket har uppskattats.

Kvällen spenderades hos Jimmi och jag mådde jättebra men sen sa det bara pang. Magont igen och matchen mot Torslanda blir inställd för min del idag. Jag vet att tjejerna vinner, lycka till nu! Jimmi åkte även iväg på SM steg 4 idag och jag är riktigt nervös. Läste lite på internet och ser meningen: "Ett annat otäckt bra lag är Alingsås HK". Hoppas det blir steg 5 nu och coacha bra i helgen älskling. Sen har jag ingen aning om vad som händer idag för min egen del. Jag får kurera mig på bästa sätt! Det hade varit bäst om jag kunde se lite matcher från Steg 4 men det är inte så bra att komma där som en spyende vrak.


5 kommentarer:

 1. sarah var inte heller med i dag^^. Hon mår illa hon också. Så vi var bara 3 st på nio meter och vi hade Lurken och Håkan;). MEn jag saknade dig min lilla emma! :)

  SvaraRadera
 2. Svar carolinegedda: Ja, jag hörde detta! Men ni klarade det ju galant ändå.

  SvaraRadera
 3. Fortsättningen kommer om några dagar. Gillade du den? (:

  SvaraRadera
 4. Haha xD Det ända är väl att slutet inte kommer i nästa inlägg, det kommer vara mer som en berättelse, om du fattar? ;)

  SvaraRadera
 5. Haha xD Det hade varit jätte gulligt av dig (A)

  SvaraRadera