2009-02-14


Otrohetsreklam. Telias nya reklam faller mig inte i smaken, eller jag tror att det är telia. Han sitter med en tjej och helt plötsligt ringer det en till tjej som undrar vart han har tagit vägen. Han skyller på att han är med en kompis men han var ju med en annan tjej. Uppmuntra 13 åringar till att vara otrogna? nee, usch.. hihi.

Alla hjärtans dag. Jag somnade 04.00 inatt och tryckte in två öronproppar. Jimmi snarkade och jag var inte det minsta trött. Jag tror jag somnade inom den närmaste halvtimmen vilket var tur. Sen 5 timmar senare var det upp och hoppa för då skulle Jimmi bort och jag till mamma.

Förväxla bilar. Efter att ha flängt i Göteborg i cirka två timmar för att hitta en present till älsklingen skulle snart mamma och c:o hämta upp mig. Jag står på stationen och ser bilarna rulla in. Jag tror jag ser en bmw påväg emot mig men när den kom närmare var det en havremoped (saab). Inte bra att blanda ihop dessa bilar i familjen Johansson. Nästa stenungsund.

Mys. Vi åt på thairestaurang och vi vräkte en del. Det har varit massa interna skämt idag och jag tror jag ville dö inne på Maxi 421:an. Kramp i magen kan upplevelsen beskrivas, Bella fattar, nattskjorta och mammas blåa tröja från Ullared. Det är svårt att förklara men jag vill skriva ner det så jag minns.

Melodifestivalen. Familjen glodde melodifestivalen och vräkte än mer. Det blev två sorters dipper med chips, 4oog choklad, djungelvrål och kolasnören. Snart är det dags för att sova för jag ska bestiga tåget tidigt imorgonbitti. Jimmis syster ska ha kalas...men en sista sak:

Överskattat. Efter att ha kollat igenom bloglovin, facebook och bilddagboken har männsikor kommenterat, laddat upp bilder och påstår att alla hjärtans dag är överskattat och är en dag då affärerna tjänar pengar. Jag har aldrig gjort något speciellt på alla hjärtans dag som jag kan komma ihåg men egentligen borde man se den som en en äkta mysdag. Jag tyckte det var jättemysigt att gå och köpa det där alla hjärtans dag kortet och massa mer krimskrams till Jimmi. Jag kommer alltid älska alla hjärtans dag och idag har jag tänkt igenom massa kärleksfulla minnen både om Jimmi, min familj och vänner. Sluta klaga och här får du en dampbild bara för det.


1 kommentar: