2009-03-17

Tisdag

8 portioner chokladpudding. Jag skämdes nästan lite över mig själv förra veckan. Först hällde jag i en påse chokladpuddings pulver i en bunke som skulle blandas med 5 dl mjölk (tänk på att detta räknas som 4 portioner). Sugen som jag var slukade jag i mig detta efter att det stått i kylskåpet i 20 min. Dagen efter gjorde jag samma sak igen... 8 portioner chokladpudding på två dagar! Jag hann få några bilder på chokladpuddingen innan den tog plats i min mage i alla fall.

Men nu när jag tänker efter tycker jag att det bara ska räknas som 4 portioner istället för 8. Jag tycker att det som står på paketets baksida alltid hänvisar till för små portioner. Om jag skulle delat upp den chokladpuddingen jag gjorde på 8 personer skulle man ju bara få 2 matskedar var. Vet inte "chokladpuddings företaget" att man vill äta mer än så? Eller är det bara jag, haha?
De som har följt min blogg vet att jag ska flytta om några månader och därför har vi inga möbler i köket. Det ska målas om där så då får man sitta på rumpan och äta. När du tittar på bilden till höger tror jag allt du blir läskad eller kanske bara äcklad? Gott var det i alla fall.

Efter allt detta mölande ska jag proppa i mig lite c-vitamin, kiwi.
Veckans blogg segar. Jag har inte fått tillräcklig information om de nominerade så det kommer dröja ytterligare ett tag. Så fort jag får allt kommer ett inlägg direkt.

17 kommentarer:

 1. När får jag någon chokladpudding ?

  SvaraRadera
 2. Larsen SV; Jag kan fixa ikväll om du vill? Men ska jag våga tjocka mig ännu mera? ;)

  SvaraRadera
 3. De kan jag tänka mig! :) Åh, gott med chokladpudding ju! Vart skall du flytta btw?

  SvaraRadera
 4. Sorry om det tog lång tid att svara, men jag har inte kollat kommentarerna förns nu! :) varsågod att ta bilder du! :)

  SvaraRadera
 5. Har frågestund just nu, välkommen att fråga

  kram <3

  SvaraRadera
 6. Jag sitter på en affärsmiddag ikväll så blir svårt att hinna ikväll. Imorgon ?

  SvaraRadera
 7. Hej, låter ett pocketbyte intressant? Kolla in min blogg och läs mer! =D

  SvaraRadera
 8. Du har fått mitt mail nu va?

  SvaraRadera
 9. Räckte det ingen pudding till mej!

  SvaraRadera
 10. Sv; hm, karamellen, nej inte riktigt, men de nybyggda lägenheterna vid nolhaga? då vet jag :)

  SvaraRadera
 11. Oj vad gott det ser ut! Måste köpa chokladpudding snart... :) Finns inget bättre, lite grädde, banan och strössel på så är jag i himlen.

  SvaraRadera
 12. Sv Ann-Catrine: Jag kan inte svara i din blogg :S man måste vara inloggad eller något?

  SvaraRadera
 13. Jasså? Det ska inte vara något problem i vanliga fall.. hmm.. Du har iallafall kommenterat en gång så att det funkade bra. :)

  SvaraRadera
 14. håller med dej om att portionerna inte duger. två klassas enkelt som en!

  SvaraRadera