2009-03-02

Trött pojkvän och berusad elev. Idag försökte jag väcka Jimmi ett x antal gånger utan någon alls respons. Tillslut vaknade han, retades lite och sen skulle jag bege mig ut i snön. Sleten som jag är idag traskade jag in i skolan och möts av en alltför glad Rosalie. Hon brukar alltid vara glad men idag var det något speciellt med rösten. Hon kom skuttandes emot mig och var högljudd.

Hon hade tagit några glass vitt på morgonen och var lite smått salongsberusad. Jag kunde bara lägga av ett garv och hon var riktigt trevlig att umgås med för en gång skull! Nej, jag bara skoja, hihi. Vi hade knappt en lektion idag och sen skiljdes vi åt. Jag hoppas att hon klarade sig hem i all snö.
Rosalie
Det har börjat bli som en liten vana att komma hem till Jimmi varje söndagskväll och se Beck. Krypa ner i sängen, ha honom bakom sig och Lillan (Jimmis hund) framför sig. Det brukar inte gå så långt att både Jimmi och Lillan somnar men så blev det igår kväll. Dålig bildkvalité eftersom jag tog med mobilen.

Jag, vaken med mina favoriter omkring mig. Kan det bli bättre?

Nu när jag ändå håller på med mobilbilder så lägger jag in några till.

En morgon vaknade jag upp hemma hos Jimmi med världens kel sjukaste hund bredvid mig.

STDD, till mig själv...om 2 dagar får vi se om jag märker någon skillnad, jag börjar imorgon.

4 kommentarer:

 1. sv: Det var min kompis som snackade om någon bajsblogg, så jag gick in på den men jag hde verkligen inte trott att människan tog kort på sitt bajs och satt och beskrev det :S

  SvaraRadera
 2. hahaha men emma, tyst nu:O.. och var kom den bilden ifrån. har fan fortfarande huvudvärk, men ska dricka cola nu så lättar det nog! :D

  SvaraRadera
 3. ja vist va de!
  fin blogg du har :)

  SvaraRadera