2009-03-07

Tjockis? Jag tror inte någon uppskattar att bli kallad tjockis. Alla vill bli så smala som möjligt. Men du skulle ju inte blivit gladare av att kallas benranglet eller spinkisen heller? Idag skulle Jimmi åka till Borås för att spela Bua-cup och precis innan han går säger han: Jag ringer dig när jag kommer hem så får jag se vad du har för dig tjockis! Och vet ni, jag tog det som en komplimang! Jaja, då tänkter du: men EIMJ är ju inte ens tjock så det är lätt för henne att ta sånt. Men ni ska bara veta hur många killar det finns som gillar den lite mer mulliga typen! Former gillar jag mycket och nu fattas det bara att jag hade några också, haha.

19 dagar kvar tills 18 år! Då är det bara några få ynka dagar kvar tills jag fyller 18 år. Hur ska jag fira det? Jag har ingen aning. De som har följt min blogg sen början vet att jag ska till Cypern den 12 juni med tjejerna så jag kommer önskar mig i princip bara pengar. Men det finns en del småsaker som jag vill ha. Suck, efter mycket letande hittade jag inte jeansen på Gina tricots hemsida! Säg inte att dom är slut? Jaja, jag önskar mig även ett presentkort för att kunna pierca mig i naveln. Det har jag nog velat de två senaste åren men jag har inte prioterat mina pengar till det. Sen en sista sak:
Har någon sett reklamen när en man ska pussa sin kvinna som ligger och sover innan han ska gå till jobbet? Han undviker att pussa munnen för hon har en fruktansvärd morgonandedärkt? Precis så kände jag mig idag när Jimmi skulle åka. Han pussade mig på pannan och jag försökte pussa honom på munnen. Då får jag kommentaren: Nej, det är som i den där reklamen nu fast du vet att jag älskar dig. Haha? Som sagt jag önskar mig SB12 för jag vill inte bli påmind om den där reklamen igen. Notera också att han sa jag älskar dig, jag tror det var bara för att han inte ville att jag skulle ta illa upp, hehe.
Match mot Onsala HK igår. Det kommer uppdatering om matchen tills ikväll och så ska jag lägga upp 1-2 filmklipp från matchen mot IK Baltichov som spelades förra veckan. Ha en trevlig helg!

16 kommentarer:

  1. Sv: Okejokej :) roligt att du följer mig iallafall! haha aw, kul de där med reklamen :P ibland känner jag så också, men de får du inte avslöja ;)

    SvaraRadera
  2. och ja, jag älskar deras bhar :D

    SvaraRadera
  3. OKEJ!! emma kommer vara kung på hotellet;)))

    SvaraRadera
  4. Fin blogg!
    http://endunkmedvin.blogg.se

    SvaraRadera
  5. om du nu vill ha kurvor ska jag ge dej godis och glass i present, haha! SB12, hahaha! det var riktigt kul!

    SvaraRadera
  6. Hahah den reklamen är lite små rolig faktiskt.

    //Linda

    SvaraRadera
  7. Hej Hej!
    Fin blogg!
    Lust att spana in min klädbutik?
    Har märken som Ed Hardy, Rut m,fl, Cheap Monday, Serious Sally, Baby Phat, Dereon, New Era, Massa
    annat.

    Adressen är
    http://www.streetaddict.se
    Bloggen är
    http://thorne.streetaddict.se

    Ha det så bra!
    Mvh
    David :)

    SvaraRadera
  8. Penisen så klart ;) haha

    SvaraRadera
  9. Men du. Du kan få SB12 av mig i födelsedagspresent.
    Det blir lättare att ge bort än kurvor, jag har inga att ge dig, tyvärr

    SvaraRadera
  10. svar: awuuu lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig? (A) :)

    SvaraRadera
  11. svar jooo då :) ja jag lägger tilld ig nu på direkten :)

    SvaraRadera
  12. intresserad av musik, nytt? :)
    kika in hos mig och lyssna på min sång!
    say what you like :*

    SvaraRadera
  13. haha, jo den reklamen har man ju inte missat, ibland undrar man hur man ens märker att man har dålig andedräkt, det är ju ingen som vill säga det rakt ut precis x)

    SvaraRadera
  14. Fin blogg! vart i Cypern ska ni vara?

    SvaraRadera
  15. Åh, vad kul. Jag var på något ställe som hette Paphos för två år sen. Ett underbart ställe!

    SvaraRadera
  16. sv; Jaa, man hittar ju massa roliga bloggar där också :)

    SvaraRadera