2008-10-21

Idag kom jag på att jag lyssnar på deppiga låtar när jag är påväg till skolan och hem från skolan är det mera glada låtar. Det måste ju ha att göra med att man älskar när skolan tar slut. Idag var det gulaschsoppa och Sofie fick en snus i sin soppa. Hon hade ätit upp nästan hela och i botten ser man en snus. Fyfan för sånt!

Klockan fyra bär det av till Göteborg och sen Mölndal. Jag ska till mamma och se om mitt "projekt" kan bli klart eller iallafall allt material till det, sen är det bara att sätta ihop det. Nu är det så att ma
mma har världens kassaste skrivare enligt henne så jag får se om kvalitén blir något att ha. Hoppas jag får något att äta där för nu har jag bara ätit ett halvt äpple. Idag köpte Rosalie 100g choklad till mig men jag tackade nej. Jag känner att jag mölar för mycket och måste skärpa till mig.. Inte bra för tänderna, allt som jag äter!

Idag blev vi k
lara med våran engelska företagsrapport. Jag och Rosalie ska bara finputsade den lite på torsdag så att all grammatik och sånt är rätt. Här är våran annons och den blev faktiskt helt okej för vi är ju inte superproffs i Photoshop direkt.


Om man tittar snabbt ser våran ansikten ut som en person men om man kollar nära ser det helt freaky ut.

Förresten.. Perra ska ha ett grattis idag.
För hon fyller 17år idag,
HurraHurraHurraaa!

(Idag fick jag veta hur man stavar till "förresten", jag har alltid trott att det ska stavas "föresten". Bra där!)

2 kommentarer:

  1. haha, du verkar ha det roligt! jag fattar inte annonsen. vad arbetar ni med?

    SvaraRadera
  2. Vi gör ett eget företag, eller man ska göra en budget och massa:P

    SvaraRadera