2008-10-22

Vill bara påpeka det att man kan
kommentera på min blogg nu!


Lappen till pappa idag:
Plingklocka
Växlar
Pedaler
Korg
Pakethållare
Baklykta
Cykelsadel
FIXA!

Då åkte m
in cykel in på lagning och det var inte lite som var sönder. Äntligen får jag snart en fräsch cykel igen. På tal om cykling så var det spinning med laget idag. Jag hatar spinning, värsta som finns. Det är inte kul någonstans och det blir ju inte bättre av att cykla hem på Bellas lilla cykel efteråt. Men helvete vad gött det var att ha cyklat upp för backen och sen bara släppa pedalerna och höra cykeln spinna nerför backen. Älskar det ljudet av en cykel för då vet man att man klarat sig uppför klämma i Nolhaga. Hur många gånger ska man egentligen cykla där? Ussssch.

Imorses runt 07.00 gjorde jag en macka som jag hade tänkt att äta innan specialidrotten. Fast den glömde jag av och efter spinningen som slutade 18.30 kom jag på den. Jag hade ju lagt ost på den så jag visste att mackan skulle vara varm och svettig. Men jag var så hungrig att jag åt upp den och det roliga är att mackan var så god på grund av min hunger. Svett-mackan. Nu mår jag bara illa när jag tänker på den, måste borsta tänderna.


Sen hittade jag denna bilden idag på mig. Den bilden tog jag den 6 februari. Dagen efter jag och Jimmi blev tillsammans.

< -- "Can you feel what I'm feeling now?"Haha, handbollsgymnasiet var så roligt idag att jag höll på att kissa på mig. Jag var väldigt glad idag så det var kanske därför. Men gud vad jag skrattade! Vet inte riktigt vad jag ska säga som var roligt men många fick mig att skratta och det var riktigt kul att spela. Men Victor Carlsson kommentarer var klockrena idag och jag dog av garv. Mer sådana träningar, jaaa tack!

Nu ska jag gå in på tvplaneten och jag hoppas att det kommer något sevärt på tv ikväll.

2 kommentarer:

  1. hiihih:) har varit lite dålig på att läsa det senaste:) guuud va mycke du skriver:) keep it upemz

    SvaraRadera
  2. Jag skriver en del ja och det är i princip bara skit ;) Ja, nu ska jag allt försöka blogga ett tag! hihihihihihihihih ;)

    SvaraRadera