2008-10-15


Matildas skolkort har kommit. Vi jämförde mitt skolkort från när jag var sex år och enligt henne såg hon mycket äldre ut än vad jag gjorde. Hon var nästan snyggast i hennes klass också sa hon, haha.

Sjukt seg dag idag.. gick till skolan fast jag hade 39 graders feber. Det gick från att svettas, kallsvettas till att verkligen frysa. Jag kände bara det att jag får inte missa matten för vi har prov på fredag. Jag fick ta med böckerna hem idag för att göra lite uppgifter men det får bli senare. Funderar på ett bubbelbad med riesen som tilltugg. Förra gången jag hade feber och skulle bada svimmade jag nästan i badkaret! Därför jag är lite osäker på att hoppa i.. neee, men jag ska testa iaf. Så idag blir det ingen träning alls... skippar handbollsgymnasiet och träningen ikväll. Måste blir frisk inför helgen. Får slå Lurken en pling nu kom jag på! Förutom febern så mår jag förvånansvärt bra ändå pga Jimmi! Tack älskling för allt.

Ska kolla Mamma Mia ikväll om Gabrieljcic inte glömde den nu bara. Får se om Bella kommer hem med den senare. Folk blir ju förvånade av att jag inte sett filmen för den ska ju tydligen vara jättebra.

1 kommentar:

  1. snyggast i klassen helt klart! gå inte till skolan med feber!

    SvaraRadera