2008-11-08

Lördag

Kärleken övervinner allt

Efter en rejält slapp och mysig förmiddag med Jimmi är det snart dags för musses med Kvarnström, Gedda och Hellström. Det blir förmodligen Kycklingkebab rulle med pommesfrites i, jag ska allt se nu om kyparen säger så som Jimmi sa: "Det har vi inte på menyn, men det fixar vi ändå". Jag har varit rejält seg idag men Jimmi fick mig upp ur sängen för att kolla på hans systerdotter Annie som spelade med 94:orna. Det blev en förlust med alltid lika kul att kolla handboll.

Imorgon ska jag träffa farmor och farfar igen, middag. Jag träffade ju dom i tisdags för då bowlade farmor, farfar, Bella, Matilda, Jimmi och jag. Fast Jimmi var mer min coach och man kände att Sandra saknades på banan. Ingen match alls i helgen och det känns skönt för det är nog den enda helgen som vi är matchlediga året ut. Det är inte lite man ska vräka på musses idag dåååå, hejdå. OCH en sak till jag älskar Jimmi.

I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you

4 kommentarer:

  1. ÅHHH vad gott med musses :D vad sugen jag blir.

    SvaraRadera
  2. Hoppas du har haft en fantastisk kväll med flickorna ... Jag gillar dig mer än vad du vet. Plus att jag vet en hemlis :P

    SvaraRadera