2008-11-27

Torsdag

Knack, knack

Jag hatar när jag är ensam hemma och det knackar på dörren. Jag är helt enkelt rädd att det ska vara någon som försöker ta sig in. Idag satt jag och rensade vind två som är på framsidan och då hör jag tydligt att en bil stannar utanför. Jag antog att det var pappa men sen så knackade det istället. Jag tittade ut genom fönstret och ser en bil jag inte känner igen och det är en man som står utanför dörren, fan heller att jag öppnar! Min första tanke var direkt att det var en inbrottstjuv för att "titta" om vi var hemma. Bilen åkte iväg och jag fortsatte min städning. Sen så är jag lite smått orolig över att Bella inte kommit hem heller, hon skulle ju vara hemma vid halv tre och nu är den tjugo i fem.

Fast två timmar senare stod samma bil utanför och samma knackning. Jag kände att jag var tvungen att gå ner. Men vem tar sin bil två gånger på samma dag hit? Jag gick ner för trappan sakta men jag bestämde mig för att öppna. Klumpen i magen försvann så fort jag öppnat dörren, det var en trevlig man som sökte Marie om ett ärende. Nu hör jag pappa komma hem med, tack.

Nu får jag ta och lyssna på en låt jag fick av Gedda "Howie Day - Collide", hon sa att hon älskade den och då får jag allt googla lyrics.

Ikväll på juniormatchen ska Brätte krossas, dunka nu Gedda.

Du är en fågel, en gam. Rosalie Karlsson, rasterna består av varmchoklad och data.


Ris och köttfärsås, någons älsklingsmat för tio årsedan. Skulle inte förvåna mig om det är det fortfarande. Eggiman, jag och Sandra fattar.

Senare på kvällen blev det att kolla landskampen mellan Sverige och Polen. Sverige vann med 4mål och jag tror Jimmis bror gissade på det. Sen åkte jag och kollade på Jimmis lag med hans mamma. De spelade mot Lysekil och de vann med tre mål. Jag kommenterade att det var nog bara Monica som klappade när dom gjorde mål och hon tyckte synd om de föräldrarlösa barnen. Då tyckte jag att det var bra att tränarens mamma kunde rycka in och få igång klacken. Jimmi var lika snygg som vanligt, nyrakad och allt.

Imorgon blir det handbollsgymnasiet kl 0800, sen möta Jimmi på gymmet och sen gäller det att packa för kl 1700 blir det minibuss mot Karlskrona. Mer om det imorgon.

1 kommentar:

  1. jag vill ha nya låtar på min mp3! jag vill också lyssna på bra musik! det verkar som om att hela familjen Larsen tippar på en massa matcher. vinner de några pengar?

    SvaraRadera