2008-11-28

Fredag

Ett uppladdningsinlägg inför SM

Johansson och Gedda fick stå för bilden idag.

17.00 sitter jag i bussen mot Karlskrona. Där väntar HK Varberg, Kungälvs HK, OV Helsingborg och Flottans IF. Fast första matchen är inte förräns imorgon och då ska vi äta pizza till lunch, bra uppladdning? Jag trodde pizza och andra onyttigheter inte skulle existera denna veckan. För mig har det gått ganska bra förutom chipsen och dippen i tisdags.....okej, kakorna med choklad på i kylskåpet med. Jag kommer nog somna gott inatt iallafall, satt uppe till kvart över tolv igår för jag pratade med Sandra på Skype. Jag var hyfsat trött imorses och det blev minihandboll i 1 1/2 timme på morgonen. Sen åkte jag och Jimmi vidare till gymmet men jag tror nog att vi satt och fikade mer än vad vi gymma.
Nu i helgen gäller det verkligen att koncentrera sig, ha humöret på topp och göra mitt bästa. Det är mitt mål inför helgen. Jag kan ju få mina utbrott, men som Håkan säger: "Visa känslor nu tjejer, handboll är en känslosport". Nu har jag precis laddat med tre korvar och mos för att börja packa. Det är sjuktskönt att slippa bära med sig en stor luftmadrass i helgen. Nu blir det riktiga sängar på ett vandrarhem, sen så tror jag inte detta är några lyxsängar direkt.

14 400 sekunder ska vi, laget, tillsammans spela i helgen och det ska vi genomföra på bästa sätt. Om 25 timmar startar matchen mot OV Helsingborg, då gäller det. Efter helgen blir det glädjeskrik eller tystnad. Steg 4 eller inte? Det vet vi säkert på söndag. Sen så hittade jag en snygging bild på mig från aflicks tiden, haha.

2 kommentarer:

  1. jag tror faktiskt att du springer bort alla onyttigheter. passa på att njuta då du spelar handboll, haha. jag låter som mamma. aja, då jag kommer hem får du baka en kladdkaka eller massa chokladrutor till mej, haha.

    SvaraRadera
  2. Svar: Jodå, klart.. om du fixar ingredienserna :P

    SvaraRadera