2008-12-19

Fredag 11.23

JUNIORELITCUP
HERE I COME


Nu sitter jag här redo för handboll, juniorelitcup. För övrigt vann vi matchen igår mot Tostared IF med 3 mål och jag var kass. Jag fick spela hela matchen ändå och jag fattar inte alls varför jag inte blev utbytt. Snacka om att benen är gött sega idag och nu har man handboll 3 dagar i rad. Jag klagar inte alls för handboll är det bästa jag vet men det handlar om att orka. Jag har varit stressad hela morgonen för att jag ska hinna få ihop allt. Nu är det ungefär 20 min kvar tills bussen går till alingsås station. Sen vidare mot Skövde och sen den långa resan mot Katrineholm. Som tur är har jag en kebab baugette med mig, gott ska det bli.

På ett sätt hade jag gärna stannat hemma i helgen. Jag vill bara ha någon dag att få vara med Jimmi. Det är underbart att vakna upp där och äta frukost, sen pösa, sen middag, sen pösa och sen en film. Tillsist så somnar man i varandras armar. Det var ett tag sen nu det var en sån där hel dag. Fast jag fick ju iallafall en natt med han inatt så det var ju bra. Jag älskar dig!

Nu gäller det att tagga som V6 i helgen. Fan vad jag ska springa fast mina ben är tunga. Nu jävlar ska vi kämpa tills vi spyr. Jag ska iallafall det. För nu jääävvvvlar! Jaa, jag är sjukt övertaggad!

Önska mig lycka till!

3 kommentarer: