2008-12-18

Torsdag 15:06

Anklagad för fusk

- Hej Christina (våran mattelärare)! Kan vi få se matteproven?
- Jag förstår mig inte på dig och Rosalie! Ni har fuskat och det vet jag! Jag tycker inte att ni ska behöva fuska när provet inte ens betygsätts den här gången!?
- Hur kan du påstå att vi har fuskat? Du var ju inte där under provets gång. Vi hade ju vikarie och om nu hon tyckte att vi pratade så kunde hon ju delat på oss? Jag bryr mig inte längre om vad du tror om du inte har bevis på det. Vi vill bara se vårat reslultat. (om hon hugger så hugger vi tillbaka)

Om det går att fuska så kan jag göra det med gott samvete för är det inte resultatet som är det viktiga?

Resten av dagen bestod av vatten som "kom ifrån taket". Kalle, Rosalie och jag hittade en del offer. Många blev arga medans andra skrattade. Rosalie fick ett halvt strypgrepp och jag blev kallad idiot. Våran klass är för seriös, tråkigt nog. Men nu är jag hemma efter denna långa dagen och förbereder mig inför match mot Tostared IF. Nu ska vi spinna igenom den här matchen och ta två poäng innan juluppehållet.

Det ska bli skönt att få sova hemma inatt igen, hos Jimmi. Saknar dig just nu! Jag fick även en länk av Carro som var sjuktrolig och man fick minnen. Klicka HÄR om du vill se. (Vem är grisen?)

Imorgon gäller det, då jävlar brudar! Juniorelitcup!

2 kommentarer:

  1. Du nämner inte ens att du snackade med mig imorse. snällt. /quit

    SvaraRadera
  2. Dagens händelse:
    Jag pratade med päzen! =P

    SvaraRadera