2008-12-27

Lördag 10:02

Jag verkligen hatar våran rullgardin. Det är ett glapp på sidan av den så varje morgon har jag alltid ett strålande ljus i ögonen. Jag har försökt ställa saker där så att den ska täppas igen och bli pressad mot väggen. Sen på kvällen är alla saker borta och rullgardinen uppe, även sängen är bäddad. Tänk om man jämt kunde få sängen bäddad. Mamma vill ju skämma bort oss lite extra när vi är här för det är inte ofta alla vi syskonen är här.

Idag blir det att åka buss 753 in till stan och kolla kläder. Sandra ser "framemot" den fjärde dagen med den outfit som hon haft. Hon har ju bara massa sommarkläder kvar ifrån Australien. Så idag ska hon shoppa! Vi får se om Bella hänger med på ett hörn men jag tror hon kommer att hålla sig till mamma idag.

Jag kommer även få träffa älsklingen idag som har Nordencup med sitt lag. De ska möta något isländskt lag och 17oo ska jag vara i hallen. Antagligen helt själv men vad gör det när man får se den snyggaste jobba på planen.

Nu blir det duschen för min hårbotten ser lite ut som om att jag har doppat det i smör. Det var nämligen så att jag gjorde en hårinpackning igår som inte sköljdes ur ordentligt. Sing-a-long.

2 kommentarer:

  1. jag ser framemot den femte dagen med samma outfit. faktiskt!

    SvaraRadera