2008-12-15

Måndag 23:28


Klockan åtta...

...imorgon bitti är det dags att ta på sig bikinin. Jag har ingen lust alls att simma men Rosalie lyser upp simturen antar jag! Idag tränade jag för första gången på en vecka och det gick hyfsat. Jag vågar inte på mig försvaret ännu. Jag hoppas det löser sig tills på fredag annars får jag väl bita ihop och spela ändå. För Juniorelitcup missar jag inte! Det är ju det jag har väntat på i hela mitt "handbollsliv", hihi. Bella hämtade mig efter träningen idag och vi cruisade runt med moppen lite över allt i Alingsås. Fast stoppet blev på Maxi och jag inhandlade det som jag alltid gjorde på lagkvällar förr. Min älskade frysta mango.

MVG-töser på Administrationen, jag och Rosalie.

Jag längtar tills imorgon för då ska jag och Bella köpa lite julklappar. Jag vet inte vad som har hänt med pappa men han satte in 500:- på mitt konto idag. Det är första gången jag känner mig lite smått bortskämd. Jag antar att han var på bra humör. Nu låter det som om han aldrig är det, men det är första gången jag får pengar bara sådär i år. Först och främst är det Linnea Sandells julklapp som ska inhandlas. Sen blir det nog något till mig som jag ska ha på mig på julafton. Detta kändes inte som ett nödvändigt inlägg, fast kanske lite.. du läste ju det trots allt.

Jag och Rosalie vill bara passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Genom denna bilden vill visa hur mycket vi utnyttjar våran lektionstid. Nu flippar vi, matteprov imorgon.

7 kommentarer:

 1. HAHAHA, så jävla bra inlägg!

  SvaraRadera
 2. Du och din frysta mango;)hahaha

  SvaraRadera
 3. Rosalie: Det är ett så jävla bra inlägg för det handlar om oss ;)

  SvaraRadera
 4. Caroline: Haha, mmm. Det får bli det på nästa lagkväll ;)

  SvaraRadera
 5. undra om jag får 250kr av pappa då. du fick ju 500kr och Bella 1000kr! anatar iofs att Matilda inte fick 2000kr. aja, hur gick det på matteprovet? god jul och gott nytt år till dej också.

  SvaraRadera
 6. Det var ett "terminsprov" på allt vi haft. Bara för att se vad man har lärt sig och behöver träna mer på. Men det gick jättebra :)

  SvaraRadera