2008-12-17

Onsdag 13.36

Julskinkan har rymt!

Julbord i skolan och jag fick i mig några slemmiga köttbullar. Köttbullarna i skolan är inte fasta och känns som om man äter en ostekt köttbulle, nästan rå. Efteråt mår man lite små illa och man har kvar den slemmiga köttbullesmaken i timmar. När jag kom hem blev det inte bättre. Då var det köttbullar och makaroner till middag. Två timmar tidigare hade jag ätit skolans och nu skulle jag äta det igen. Jag fick en aning kväljningskänsla när jag åt. Jag fick le ändå med en känsla av att jag ville spy. Inte ofta man får middagen dukad på bordet hemma så det var bara att vara tacksam för det man fick.

Det tar ett tag innan jag får tummen ur röven och gör svenskaläxan. Detta skulle vara klart för en veckas sen men våran grupp sköt fram det tills imorgon. Dum som jag är drar jag alltid ut på det tills sista dagen. Men äntligen kunde jag få ut tummen idag efter mycket slit och drag. Läxan är klar! (Vilken go klang det blev på sista meningen, iallafall när jag läste det högt) Ja, jag läser alltid igenom mina inlägg för mig själv innan jag publicerar dom.

Igår var jag med Jimmi i hela kvällen och det är sjukt vad han kan få mig att skratta. Jag hade på mig spetsstrumbyxor igår och då tyckte han att min rumpa såg ut som en julskinka. "Den är ju packad i ett nät". Och som alla vet finns det inga julskinkor som är små, ladugårdsdörren är ett annat smeknamn på min rumpa, haha. Antagligen blir det fler hugg framöver. Men jag gillar det.

Det där är väl inte likt min rumpa!? Eller är det det? hahaha.

Nu har även nyår blivit planerat lite mer i detalj. Jag och Gedda högg direkt på att ta den lättaste uppgiften. Vi ska köpa in allt krims krams och godis. För de andra blir det förrätt, varmrätt och efterrätt. Iår blir det bara maggan vid middagen. Vanessa kommer även att komma in på ett hörn, men det gör inget för hon har redan den sjuka humorn som maggangänget har. Ne, nu får jag rota i tvättkorgen efter ett par shorts. Handbollsgymnasiet om en halv timme.

3 kommentarer:

  1. Svar: Ja det finns säkert smyckeställ i andra jc.. men orkar inte åka till gbg :P Får väl ta det nästa gång man åker till mamma. fast, de kommer man typ inte göra förs jul, och då hämtar hon ju upp en:P Aja skit samma

    SvaraRadera
  2. stilrent tema på din blogg. inspirerad av någon annans kanske? jao.

    SvaraRadera
  3. Menar du dig? :P det finns ju ingen snyggare mall än den jag har tycker jag :P

    SvaraRadera