2008-12-10

Onsdag 12:54

Vrickad

När jag la in denna bilden på datorn och tittade på den så kommer jag på mig själv att jag sitter och härmar den. Hur fult är inte det! Så var det även när Matilda var liten och man skulle mata henne. Jag förde skeden mot hennes mun och precis när hon öppnade sin matlucka gjorde jag också det! Sen så har jag också tänkt på det att om någon ler mot en så ler man tillbaka av ren reflex. Det är ju inte så att man tänker: "Just det, nu ska jag le tillbaka" utan man bara gör det.

Idag blir det nog ingen träning. Jag tror nämligen det är så att jag fått en översträckning i armen. Ja..det låter jättemesigt att skyllla på en sån sak men jag vill inte riskera något. Det är ju trots allt Juniorelitcup om ca 1 1/2 vecka, yes! Lurken tyckte också att jag inte skulle chansa men jag ska iallafall ta mig en sväng förbi Nolhaga och kika. Jag känner även att det får bli en kort solstund idag på hälso.

Imorgon kommer förhoppningsvis mamma hit. Jag som skrev att hon åkt till Egypten för några dagar sen. Men det hade hon inte alls! Bra koll jag har. Det är denna söndagen som kommer som hon skulle åka. Jag antar att Bella också skulle träffa mamma imorgon. Vi ska nämligen visa henne Storkenhuset och så. Sen så garvar jag en del för nu har mamma skaffat facebook och laddat upp bilder på hela familjen. Jag hoppas att hon fixat så att man måste vara vän med henne för att se bilderna. Denna bilden här ovanför har hon laddat upp och bildkommentaren är: "Sicka små divor", haha.

Sen så är jag riktigt sur för jag kan inte göra några spontana saker. Allt handlar bara om pengar. Jag vill bara kunna åka ner till Skandinavium och se en Frölundamatch utan att behöva spara i flera månader. Sen vill jag också kunna gå på bio när jag vill. Jag vill ju se Twilight som tydligen ska vara så bra. Jag vill även kunna ta den godaste lunchen på stan och sen köpa kläder på det. Studiebidraget räcker iallafall inte långt.Ibland kan vi också vara snygga,
jag och Rosalie.

Sittingbull nästa.

15 kommentarer:

 1. Har inte jag biobiljetter för oss två ? Hmm jo det har jag .

  SvaraRadera
 2. Svar till Larsen: Jag är så tacksam att jag har dig. Nu blev jag alldeles varm.

  SvaraRadera
 3. Jag bjuder på hockey;) oj, nu kommer jimmi slå mig:(((((((((888(((((

  SvaraRadera
 4. Svar till Jesper:D
  Haha, nejdå, Jimmi slåss inte. Bara mig ibland på ringleken ;)

  SvaraRadera
 5. Jesper, du får självklart bjuda Emma på hockey . Då slipper jag åka dit och se dom spela ju :P

  SvaraRadera
 6. Jimmi, du kan ju inte säga att dom är dåliga :))

  SvaraRadera
 7. Jag tror inte han menar att dom är dåliga, han orkar nog bara inte och vill pösa hemma istället ;)

  SvaraRadera
 8. Skräll att han pösar:PpppPPpP

  SvaraRadera
 9. Hmm, en otroligt lång och intressant serie både för publiken och för spelarna . Att se folk åka runt i åttor med en klubba och massa skydd är inget för mig . Sen att dom åker runt i 30 - 60 sekunder och sen byter och sitter där ett par tre minuter är fint . Underhållning på högnivå ! Jesper ta du med Emma så kollar jag på någon riktig sport istället :)

  SvaraRadera
 10. Då kan man ju undra varför du kollade på hockey häromveckan? ;)

  SvaraRadera
 11. När man tjänar några spelare i både lagen så blir det ju en okej sak att kolla på . Rätt ?

  SvaraRadera
 12. haha käft jimmi:)

  SvaraRadera
 13. När man tjänar? Vad menas med det? ;O

  SvaraRadera
 14. tjänar .. alltså satsar pengar på några av spelarna så är det helt okej att kolla på matchen ?!

  SvaraRadera