2008-12-11

Torsdag 19:15

Mys med musses

Vilka pärlor till systrar man har idag då. Jag fick en stor pepparkaka och fick lyssna till Sankta Lucia. Jag tänkte ta ett bett till på pepparkakan nu men upptäcker då att den är borta. Jag märkte inte ens att jag åt upp den!

Idag skulle bli en pluggdag men efter att jag fick smset av mamma igår om att gå på stan så la jag plugget åt sidan. Jag, Bella och mamma åkte in för att köpa lite julklappar men jag hittade bara en klapp och sen en till mig själv. Mamma erbjöd sig att bjuda på en fika men i sista sekunden kom hon på att det var ju musses vi skulle äta på. Drömmiddagen? yes. Mamma berättade att hon gått med i postkodlotteriet och att hon så gärna ville vinna. Då skulle det bli en resa och självklart skulle Jimmi åka med. Hon hade allt lite panik idag för hon vill köpa något till Jimmi i julklapp men hon har ingen aning vad. Först tänkte hon köpa sprit men jag tyckte inte det var en bra julklapp från sin flickväns mamma, haha.

Imorgon blir det att gå upp kl 06.15 för att träna med lucia och NEJ jag ska inte sjunga och inte synas heller för den delen. Vi som läser teckenspråk ska nämligen teckna en sång. Fast då har vi vita handskar med en neonlampa under så man kommer bara se händerna, som tur är! Jag blev ju röd i ansiktet när vi tränade i aulan häromdagen och då var den tom! Jag klara nog det tillslut ändå.

Imorgon blir det nog att se lite på Jimmis match och sen åka till Mölndal. Mamma ska ju åka på söndag så tyckte det var dags att komma ner en natt. Så imorgon blir det inte match för min del. Jag känner mig inte riktigt hundra. Vi ska ju möta sporttjejerna som nästan toppar serien och då skulle det nog blivit en riktig "kämparmatch" vilket jag gillar. Jaja, men lycka till tjejer. Slå ner dom.

Snart är det thai tjejer! Hittade en bild från förra året.

2 kommentarer:

  1. vad stor Matilda har blivit! mami gillade Musses alltså? brao, hehe. då blir det middag med mej någon dag också. postkodlotteriet låter ju bra. hur gick det på Lucia med handskarna och sången?

    SvaraRadera
  2. Jag märker iallafall inte att Matilda har vuxit :P men du kommer nog se en större skillnad när du kommer hem från Australien. Ja, mamma gillade det :) Lucia låten gick toppen, men jag höll på att flabba ihjäl mig. Jag fick ju inte le för då hade dom lyst upp. Det var ju en neonlampa under :P

    SvaraRadera