2008-12-24

Onsdag 12:33

JULAFTON

Vaknade upp på det stället som jag älskar mest, i Jimmis säng. Idag är det julafton men jag och Jimmi bytte redan presenter klockan 00.00. Jag fick en Ipod Shuffle av honom och jag blev jätteglad.

Igår var det "lilla julafton" hemma hos farfar och farmor och det var urmysigt. Massa julmat och jag kände att jag nästan inte behövde mer än det jag fick igår. Nu är det julmat idag igen men det är väl bara att vräka. Jag är lite fundersam över vad mamma har hittat på som julklapp i år. Hon sa: "Det är bara 15 julklappar iår". BARA!? Det är ju jättemycket men mamma brukar vara den som bara köper en massa småsaker så det ser inte ut som så mycket när man väl har öppnat det.

God jul på alla! Nu ska jag till Larse och Kine med familjen. Mamma kommer ju få en stor överasskning. Hon vet ju inte att Sandra är hemma ännu! Hon tror ju att hon ska komma hem i april. Jag tror detta kommer bli den bästa julen någonsin. Jag får ju träffa mamma idag och det var ju ett tag sen, alla min systrar är hemma och jag har världens bästa pojkvän. Jag känner mig verkligen älskad av honom. Hoppas alla får en underbar jul!

Jag hjärta min nattskjorta. (garv)

1 kommentar:

  1. ja du. palla. spelar ingen roll om den passar eller inte.

    SvaraRadera