2009-01-27

Zlatans drömmål. Zlatan blir samtalsämnet mellan mig och syster och vi kommer in på när Zlatan klackade bollen i mål. Vi sökte in oss på bloggen baraben.com för att se klippet och jag garvade sjuktmycket när jag läste kommentarerna.

"Ralf var nykter vid just denna stund! Han skulle hänga på om han hade 6-7 öl i sig!"

"Ralf säger lugna ner dig lite för Lasse samtidigt nästan slänger sig mot de italienska kommentatorerna och mer eller mindre både hånar dem och skriker ut sin egen glädje. Ralf var rädd att få spö. :)"


Klicka in dig på bloggen HÄR och kolla inlägget söndagen den 18 januari 09.

Min tå är blå. Jag och Caroline bestämde oss för att träna på gymmet innan handbollsträningen. Självklart ska jag tappa en 2.5 kilos vikt på min tå, usch.

2/5 avklarade. 2 av matte proven är gjorda och här finns det inget IG inskrivit, gott! De två svåraste delarna är gjorda och då borde jag sätta de sista tre med.

Simskola. Igår skulle Matilda simma och nästa gång blir det päzen hon ropar och inte Jesper. Hon var jättestolt när hon kom hem igår efter att ha pratat med honom. Jag bara garvar.

Pizza, äntligen. När jag var på väg hem från träningen runt 22.00 igår med Jimmi vattnades det rejält i min mun. Det var ett tag sen jag åt pizza men ikväll gäller det. Givetvis äter jag med Jimmi framför handbollen.

Mamma. Nu hör jag mamma ropa från undervåningen. Är hon här, i Alingsås? Nu måste jag rusa ner och krama om henne.

Ej gravid. Det blir ingen hund i år. Efter att ha kollat ultraljudet fanns det inga valpar i magen och jag som såg framemot detta så mycket!

Frölunda match. 12 februari klockan 19.00 är jag, Sandra, Bella och mamma i Scandinavium. Av 12 000 platser fick vi platser i samma sektion, exakt samma platser som förra gången! Hur stor är oddsen? Men gud vad kul det ska bli och denna gången ska vi inte missa invigningen. Jag, Bella och Elin sabbade det rejält förra gången när vi velade runt i Göteborg.

2 kommentarer:

  1. Hihi ja love it :D

    Oj det var mycket saker som hänt... ;)

    SvaraRadera
  2. det Zlatan målet finns inte! ska du inte klippa in filmen bloggen? det vore smidigare. haha, vad jag skrattade åt simskolan. Matilda kan vara så charmig.

    SvaraRadera