2009-01-09

Hur gick det?
Dom som känner mig vet att jag inte har någon kontroll alls när jag cyklar. Tror ni inte att det blir värre med is ute på vägarna då? Fast det är is ska jag ändå sitta där på cykeln och försöka. Denna vintern har jag ramlat framför människor tre gånger. Första gången var det några fjortistjejer på långt håll som skrattade och där låg jag och hade ont i benet. Sen var jag tvungen att åka förbi dom för jag kunde ju inte vända helt plötsligt. Andra gången var det någon som var ute med sin hund och bara tittade upp och fortsatte gå. Man kan ju iallafall ställa frågan: "Hur gick det?".

Tredje gången blev jag bara förbannad för då gick även mina strumpbyxor sönder och jag hör en kvinna ropa till någon som kommer bakom mig: "Cykla inte där för tjejen ramlade ju precis". Sen cyklar kvinnan bara förbi och bryr sig inte piss. Nehe, då var det väl bra att jag varnade dig att det var halt här, öhhh. Fast om jag hade voltat flera varv med cykeln och halva benet var av hade människor säkert ändå bara gått förbi. Okej, det kanske var lite överdrivet..men ni fattar ju vad jag menar.

Om en timme är det träning och sen kolla lite match. Jag kommer cykla i en väldans fart hem när jag vet att det finns tacos hemma som väntar. Det blir nog en film med Vikström,Gedda och Preissler idag med. Jag hoppas på en skräckis!

Är det bara jag som känt mig som
Bambi de senaste dagarna?

4 kommentarer:

  1. du är absolut inte ensam. ramlade när jag skulle gå in i bilen. min syster ramlade två gånger på en kvart, även om hon blev varnad. så nej, det är fler än du som ramlar och håller med om att man borde bry sig lite mer.. take care

    SvaraRadera
  2. Sv; Du fann poängen i det hela! Att bry sig lite mer. :)

    SvaraRadera
  3. Neh jag prata om bami idag! :P

    SvaraRadera