2009-01-05

Uppe med tuppen

Fika med Hannah, Linnea, Emelie och Sandra blir det nu tidigt på morgonen. Fika har bestämts så att vi ska kunna snacka om hur det varit i Australien för Sandra och så. Jag och Sandra ska även åka och fixa mitt efterlängtade bankkort som en söndrig bankomat åt upp för några dagar sen. Vi ska nog kolla lite kläder också.

Det är tidig handbollsträning idag och efter det kommer jag avnjuta ett badtunnedopp i Björholmen med familj. Jag tror även att Chrille och Jenniy ska med. Sandra redigerade deras bröllopsfilm hela kvällen och den var hur fin som helst. Tänk att avlägga ett sådant löfte för resten av sitt liv. Fast dom två är så perfekta ihop så det skulle kunna hålla hela livet.

Oj, vad jag har varit sur och ledsen det senaste dagarna för att Matilda (lillasyster) har gått runt och sagt: "Det är inte alls säkert att vi ska flytta till den nya lägenheten". Bara för att vi inte skulle ha råd och massa andra saker. Jag orkar inte bo i det här jävla råttboet längre. Fast nu för en stund sen tog pappa ner hela familjen för att prata igenom det och han berättade att lägenheten legat ute för försäljning i en månad. Han hade ångrat sig snabbt och tog tillbaka lägenheten. Fast nu är det så att Marie och Matilda inte kommer bo hos oss på heltid för det funkar inte. Pappa och Marie är ju tillsammans fortfarande men det kommer bara var jag, Bella och pappa som bor i den nya lägenheten. Jag längtar enormt!

2 kommentarer:

  1. hon stavas Jenny bara så du vet. :) det blir nog bra med det gamla gänget i lägenheten, men jag hoppas att Marie och Matilda kommer dit ofta. :D bäddsoffa i ditt eller Bellas rum? haha.

    SvaraRadera
  2. Sv; ska ändra på detta genast! Jag vill nog ha bäddsoffa i mitt rum men vet inte om det kommer få plats :P haha.

    SvaraRadera