2009-01-06

60 min kvar

Jasså, nu är klockan 00.21 och det är cirka en timme kvar tills finalen i ishockey börjar. Taggade gott folk? Jag vet iallafall att päzen är det, haha. Jag brukar aldrig vara den personen som sätter sig in i matcher som går på tv. Men när semifinalen mot Slovakien var fick jag damp i slutet. Sandra och Bella fick tysta ner mig för jag skrek så högt när det blev mål.

Idag (eller igår blir det) skulle vi ju bada badtunna vilket blev helt misslyckat. Vi kommer till Björholmens marina och det var öde. Ingen personal och bastun var inte ens på. Dålig service! Det blev istället att ta bilen till Skärhamn för en pizza. Det sjuka var att dom hade en batman pizza där! Fast med annat namn men inget slår våran kära batman pizza på Gimgott.

Men jag var så jävla äcklig idag också. Jag sket i att duscha efter träningen för att jag visste att vi skulle bada badtunna och basta. Så där satt jag på restaurangen fortfarande med mina äckliga träningskläder. Bilden säger ju det mesta.

Vi åker vidare till Jenny och Christer som har tre helt underbara hundar. Det blev en mycket lyckad kväll och vi kollade på bröllopsfilmen. Den var sjuktbra gjord! Äntligen var det min tur att få uppleva bröllopet för jag var ju på västgötaläger dagen de skulle gifta sig. Vi älskar Jenny och Christer, helt underbara människor. Fast Christer, Martin och Pancho är ju fortfarande i kiss och bajsåldern.

Min och Sandras munnar gick i ett på hemvägen mot Mölndal. Det blev prat om alla gamla skidresor vi gjort som barn. Som när vi bodde på spökhotellet eller när pappa var packad och ändå skulle köra upp oss för Italiens smala vägar. Jag glömmer aldrig Branäs resan när Ulf skulle prata engelska. Han skulle säga "It was a joke" men hans uttal blev "It was a jokk". Det var inte lite vi garvade. Han förstod ju inte att han sa fel utan tyckte han var så duktigt att han ens kunde prata engelska.


Men det är så svårt att förklara alla roliga saker vi varit med om. Det känns som om det är bara vi som fattar och vi har helt obeskrivliga interna saker som har hänt. Jag kommer ihåg när vi åkte till Stryn i Norge för sommarskidåkning och vi bodde på ett hotell. Jag och Sandra hade precis sett filmen "The shining" hemma i Sverige och just på hotellet i Norge fanns det ett sådant hotellrum med det rumsnumret som det finns i filmen. Det knarrade varje gång vi gick förbi där och vi var skiträdda. Vi kutade i 110 förbi det rummet. Jag vill bara vara liten igen.

1 kommentar:

  1. Jag var rätt så full! och RÄTT så nära på att slänga ut tvn när dom fuskar! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

    SvaraRadera