2009-02-09

7st tjejer. Det är vi som är tjejerna från klassen 9F som höll ihop i vått och torrt. I helgen hade vi våran tredje "reunion" sen vi slutade 9:an. Vi träffas massa annars också men då brukar det inte bara vara vi sju. Vi vräkte en underbar kycklingsallad med alla möjliga ingredienser. Hannah och Linnea fixade efterrätten suveränt och man blev rejält mätt.

Tre frågor. Alla tjejer hade ett uppdrag innan vi samlades på kvällen och det var att skriva 3 frågor om varje person inklusive sig själv. Exempel: "Vem blev full på pappas sprit och spydde?", "Vem kommer alltid påminnas om ordet MARGARIN!", "Vem la en fis i klassrummet och erkände det högt och tydligt?", "Vem har skämt ut sig som mest utklädd?". Vi tjejer vet svaren men jag vet inte om dom vill att jag ska skriva det här så jag håller det för mig själv.

Lyckat! Det är ett bra ord som sammanfattar denna kvällen. Ett plus var även att jag fick träffa Jimmi som varit sjuk i ungefär sex dagar! Vi gick en liten promenad runt kvarteret och jag fick känslan som jag fick för ett år sedan. Då gick vi alltid på promenader och kunde prata i evigheter. Jag älskar det! Jaja, nedanför följer lite bilder ifrån kvällen, (Emelies bilder).

Caroline, Hannah och Linnea. En notis bara:
Har Linnea svettlök under armen, haha?

Camilla och Caroline

Hundrumpa till vänster och Linnea

Jag själv, Emma

1 kommentar:

  1. Det är INGEN svettlök, jag och Hannah zoomade faktiskt och kom fram till att det var tyget i ett weird material som hade veckat sig. SÅ DET SÅ :D

    SvaraRadera