2009-02-28

Alingsås HK - IK Baltichov
Damjunior Norra

3 bollar i baken.
Vi förlorade mot Baltichov igår och vi har ingen chans att komma etta längre. Andra platsen ligger osäker också pga att vi har för dålig målskillnad. Bronset hamnar då antagligen i våra händer och det får vi nöja oss med.

Sandra (min stora syster) filmade matchen igår och det kommer komma upp ett klipp inom en snar framtid på bloggen. Då kan ni få se mig skrika och springa som ett svin. Matchen igår var annorlunda mot de som varit innan och kämpaglöden kryper sakta fram.

Två knutna nävar och bara ett vrål. Så kan det ungefär beskrivas när jag gör mål eller när någon annan gör något bra. Jag hoppar även lite lätt från marken och sen rusar jag hem. Det andra laget tycker att man är galen och publiken härmar mig som om jag vore dum i huvudet. Det gör att jag bara vill vråla ännu högre, ren glädje.

Caroline flög igenom försvaret efter en pass från mig. Vi klappade händerna ihop och båda var så sjukt glada. Jag fick bli indian (5-1) ett tag vilket jag inte är så bekväm i men som sagt får man göra det bästa av situationen. Sedan blev jag V6 (vänsterkant) en kort period och då såg man verkligen vilka luckor kanterna har, det var bara att skjuta. Bra kämpat igår tjejer!

Bild ifrån när vi mötte Brätte tidigare i serien.

2 kommentarer:

  1. Handboll ;o Shit! Det suger jag på xD

    SvaraRadera
  2. Sv: Ja verkligen, skall bli intressant:)

    SvaraRadera