2009-02-27

Det var trevligt på musses igår och jag testade på en maträtt som hette Testi, helt OK. Klart jag kan äta den men inget jag skulle betala själv. Här får ni en bild på mig och min alldeles egna favorit. Jag skymmer ansiktet medan han snyggar sig nyrakad, så söt så.

Humöret skiftar. Upp och ner, ner och upp! Den jobbiga veckan i månaden är på gång. Men för tillfället är jag glad och om ungefär två timmar är det samling. Jag ska inte cykla till matchen idag utan jag ska och lyssna på lite musik.

Titta på hus. Imorgon kommer en tysk hit för att titta på vårat hus. Det kom lite väl plötsligt så ikväll ska det bli städat i vårat hus tjatar pappa på om. Det är ingen härlig start att börja städa på en fredagskväll.

Morgondagen, skiter sig. Jag får se vad jag gör istället. Det kanske blir en tur till Mölndal annars vet jag inte vad. Det kommer nog upp något, hihi.

Egoina. Jag har hittat ännu en rolig bloggerska, Egoina kallar hon sig. Här är en liten bit ur ett inlägg och det var inte lite jag garvade för mig själv.

Egoina: Baby?
Jimmy: Ja?
Egoina: Kan du göra mig en tjänst?
Jimmy: Javisst. Vad är det?
Egoina: Jo, det är så att min tampong har fastnat. Kan du hjälpa mig att dra ut den?
Jimmy: Va?!?
Egoina: Äh... Jag bara skojade. Toalettpappret är slut.

Viktig match. Det plingar till i mobilen och jag läser smset: "Emma, idag gäller det :)". Det är typiskt Carro att skriva en sådan sak och jag blir bara mer taggad. Det är match mot serieledarna i juniorserien och jag ska springa tills jag spyr, så det så.

Trevlig helg!

1 kommentar: