2009-02-19

Jag blir förvirrad över uttrycket han/hon är bra i sängen, (Emmys blogg). Mina smilegropar lyfter sig ofta när jag läser hennes blogg och hon har så rätt när det gäller det här. Jag fastnar på hennes blogg varje dag och man kan både garva och ta det på allvar. Ett urdrag från senaste inlägget: "Hur är man då bra i sängen? Gör man häftiga grejer? Juckar sjukt spännande? Eller vad är egentligen grejen? "
Anonym: inte sluta. möjligen en paus. Det svaret fick jag på mitt senaste inlägg och det låter faktiskt bra. Jag har bestämt mig för en liten paus med bloggandet och det börjar efter detta inlägget. Det dröjer nog en vecka nu innan jag skriver och där emellan vet jag att jag ska spela 3 matcher, lagfest på lördag, fira farfar som fyller 75år på Stures Bowling med käk och små fira favoriten (Jimmi) på hans 22-årsdag. Allt det tar jag upp om en vecka kortfattat. Vad händer för dig i veckan framöver?

Jag har inte tänkt på det förut men jag har ju en stor näsa? Yes.

2 kommentarer:

  1. Typ samma som dig fast inte fira någon och inte bowla ^^ och du har ju inte stor näsa, vad har du för ögon som tror det ?

    SvaraRadera