2009-02-20

När jag har lust. Jag ska skriva när jag har lust och vill. Igår var det nära jag la ner bloggen men när jag vaknade imorses hade jag en helt annan inställning. Jag vet att jag sa en vecka men nu blev det som det blev.

Match mot Ale HF igår. I vilken ände ska jag börja? När de drog ner mig i tröjan, puttade mig så jag rullade flera varv eller när målvakten knäade mig i låret? Men vi får ju inte glömma publiken som härmade mig stup i kvarten, får man inte bli glad när målvakten räddar eller man själv gör mål? Som tur var vann vi med 2 mål trots våra domare som dömde oss som om vi vore D-flickor. De blåste hela tiden och sa att vi skulle lugna ner oss, vi var för "våldsamma". Men en positiv grej med domarna var att de tyckte vi hade fina matchkläder med en fin färg, skämt åsido. Bella ska ha cred för hon stod upp när hon hade som ondast och kämpade för laget. Våran maskot (Annie) var med på bänken, vilket uppskattas. Efter att ha läst hennes blogg fick hon mig också att lyssna sönder den här låten.


Känslan jag upplevde inatt. För allra första gången kände jag mig som den lyckligaste tjejen någonsin. Mina ögon glittrade och jag ville inte vika undan blicken. Jag höll ögonen på den bästa människan i hela världen, min alldeles egna pojkvän. Runt 23-tiden dök jag upp hos honom och det blev lite småprat och jag kände för att sova. Jag la mig bredvid honom och han fick mig att le som aldrig förr, bara han förstår vad jag menar. Alla saker du sa gjorde att jag blev alldeles varm inuti. Nu ska du vara borta hela helgen och jag kommer sakna dig otroligt mycket men med ett stort leende på läpparna. Vet du om att du är bäst? Inga kommetarer om bilden från min sida, hihi. Jag älskar dig & om fem dagar fyller du år.

"Hoppar lite lätt i datastolen av lycka"

FRÅGESTUND.
Det är mina närmaste som klickar in sig här varje dag som jag vet om och ni vet ju det mesta om mig. Trots detta tänkte jag ha en liten frågestund. Fråga på vad du vill, så lovar jag att svara på allt. Jag tror i alla fall inte mina knappa 8 prenumeranter har dålig fantasi, vill bara tacka er. Hörs ikväll!

4 kommentarer:

 1. vilka artister, skådespelare, låtar, filmer gillar du mest?
  vilken mat vill du ha om någon ska bjuda dej på middag?
  vem har du som favoritsyster?
  vilka egenskaper tycker du att en bra vän ska ha?
  vad vill du jobba med efter gymnasiet?
  vilka favoritlag har du i fotboll inom alla de stora ligorna?
  vilken resa har varit den roligaste du har upplevt?
  stämmer det att du har haft en tandställning med spännband runt huvudet?
  kan inte komma på fler just nu, haha!

  SvaraRadera
 2. Filmen älskade jag, men har aldrig sett serien xD Den verkar inte lika bra! (:

  SvaraRadera
 3. Jäklar var brun han är :O Mitt i vintern :P

  SvaraRadera
 4. När gick du på toa senast

  SvaraRadera