2009-02-22

Förlust men en härlig lagfest. Vi förlorade mot Banér och vi klantade oss en del. Domarna var inte på våran sida när vi behövde det som mest. Jag dög inte alls på planen och av Jimmi och hans mamma fick jag höra kommentaren: "Staffan" efter matchen. De som var där förstår vad de menar. Jag sköt över 3-4 gånger och det kändes pinsamt. Då gällde det istället att kämpa i försvaret och göra det bästa av situtationen. Matchen kändes som en dröm och jag vill helst bara gå upp och sätta mig på läktaren. Jag var jättetrött efter att ha tränat varje dag denna veckan men det gäller inte att ge upp. Vi fick fyra bollar i baken och på måndag är det redan match igen.

Hela damlaget samlades på kvällen för att få lite mer sammanhållning och det tycker jag vi lyckades med! Från pinsamma saker och kärleksliv kom vi nog varann lite närmare i alla fall. Elin hade gjort en blandning med turkisk peppar och vodka som blev galant! Trots förlusten mot Banér var det inga sura miner ifrån laget och vi kunde skratta mycket. Jag tyckte det var en urbra kväll. Lina och Jessika hade fixat en massa lekar men det slutade med att alla bara satt och tjötade, tack ändå!

Snöbollskrig. Efter lagfesten promenerade jag till Jimmi som mötte upp mig. Vi somnade strax efter två och kvar över nio skulle hans lag ha match. Det blev lika och efter matchen tog jag initiativet till snöbollskriget. Jag träffade Jimmis nacke med en snöboll och hämnden var ljuv. Jag blev nerputtad i ett dike fullt med snö, både blev svettiga och det rann rejält. Tänk att han anstränger sig för mig, haha.
____________________________________________________________________

Här kommer några mer frågor ifrån frågestunden.

Drömresemål?

- Denna frågan är sjuktsvår. Tänk en rundresa igenom hela Nordamerika till alla de stora städerna så som Hollywood och Los Angeles m.m. Men jag har alltid velat åka till ett paradis, vart det nu än finns. Liggandes i en bungalow och framför sig ser man en kritvit strand med turkost vatten.

Pös eller slapp?

- Jag har alltid velat vara pös av mig men detta accepteras inte utav min älskling, "Tjejer kan inte pösa, ni kan bara slappa". Men i hans testamente står det att efter han har dött får jag ta över den pösande delen, gosh vad jag längtar! Nee, jag bara skojade, det vet du.

Favoritmatch?

SM Steg 2 i Halmstad mot Cyrus.

Bästa handbollsminne?

- När vi var små var det nog tygrikesnatta. Vi hade Sandra Larsson (stjärnan) som tränare och vi sög. Något fantastiskt hände och vi vann gruppen, kvarten och semifinalen! Vi har aldrig kommit så långt någonsin och alla grät efter semifinalen som vi vann med ett mål. Vi har alltid varit det laget som har haft otur men denna dagen hade något fantastiskt hänt. Stolta och lyckliga tog vi igenom oss finalen och förlorade med några bollar men vi var gladare än våra motståndare som tog hem första platsen. Stjärnan fick pris som "snyggaste frillan".

- Det finns så många matcher man minns men känslan jag kände i Halmstad var obeskrivlig. Det var SM Steg 2 och vi skulle möta Cyrus. Det blev en loj uppvärmning men sen när matchen väl startade var det som en dröm. Hela laget skrattade, grät och kämpade in i det sista. Alla gjorde mål, alla tjöt av lycka och jag ville bara skrika allt vad jag kunde. Den glädjen vi hade i denna matchen är sjuk och vi vann.

2 kommentarer:

  1. dina handbollsminnen låter underbara. hoppas att det blir en riktigt bra match imorgon också, haha!

    SvaraRadera
  2. sv; jag hoppas verkligen vi vinner :)

    SvaraRadera