2009-02-04

Planen om att få långt hår. Den sprack igår... Frissan tyckte jag skulle klippa bort allt det slitna och det gjorde jag. Lika bra antog jag och nu hoppas jag att det växer ut snabbt igen.

Redbergslid IK - IKF Skövde. Medans man satt hos frisören ringde favoriten som ville ta mig till Göteborg och glo handboll. Det blev mycket hugg från hans sida vilket jag gillar. Ena stunden blev jag sur men sen kunde han få mig att asgarva. Det är bara sånt Jimmi kan göra! Det blev allt en mysig kväll och sen övernattade jag hos honom. Sen när jag väl skulle upp låg han fortfarande inte där och jag gick till nedervåningen. Där ligger världens sötaste pojkvän och han hade tyvärr spytt hela natten. Krya på dig nu så kommer jag ikväll igen och pysslar om dig.

Det är jag som är boven i dramat. Det är alltid jag och det är inte första gången jag smittar honom. Första gången var det munsår och hela hans överläpp blev som en enda stor fläskläpp, sen när jag var förkyld blev han med smittad. Som alla vet är en mans förkylning det värsta man kan uppleva. Men jag tror inte den är värre än våran. Killar ska alltid vara så starka och tuffa men sen när det kommer till en förkylning vill det bli ompysslade och få lite sympati. Jag tycker bara det är kul, hihi.

Lång blogg läsning. Det är otroligt skönt att få komma hem efter skolan och läsa några av sina favoritbloggar. Jag kan sitta och börja skratta för mig själv och det finns massa bra tips. Börja läs bloggar mera! Jag har lärt mig massa nya saker genom det.

Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på morgondagen. Dagen blir nog inte så händelserik men ingen annan dag betyder så mycket för mig som denna gör. Runt klockan 00.00 ska det skickas ett sms. Mer om det imorgon!

2 kommentarer:

  1. Emma jag säger grattis redan nu sötnos!:)
    Glads för din skull. pusss

    SvaraRadera
  2. vilka bloggar läser du?

    SvaraRadera