2009-02-16

Jag trodde det skulle dröja några dagar men jag är redan tillbaka. Fast nu är det skolans datorer jag nyttjar. Jag ville passa på att säga grattis till André och Amanda på deras 1-årsdag idag, hoppas ni får det mys.

Jag gick upp redan vid åtta igår och tog pendeln mot Alingsås till Jimmi. Vi åkte sedan ut till Hjälmared för att hälsa på hans syster som fyllde hela 35år, 40-års krisen är nära..hihi. Sen blev det en tur till Mc Donalds och Linnea Sandell som jobbade idag fick en inblick i hur familjen Larsen beter sig. Tutning och utfrågning direkt. Jag kunde bara sitta och garva i baksätet..

Söndagskvällen blev urmysig. En skööön dusch och sen krypa ner framför Beck med Jimmi. Kan det bli bättre? Knappast. Men nu är i alla fall första skoldagen avklarad och jag ska hem och...? Boxen till teven har varit sönder ett x antal månader och datan är ju paj som nämnts tidigare. Lillasyster är sjuk så jag får väl åka hem och pyssla om henne. Det kommer bli en handbollsfylld vecka vilket jag ser framemot. Kan man bli smidigare, haha? (bilden nedanför)

!STDD! - till mig själv.

1 kommentar: