2009-03-08

18 kommentarer:

 1. Jag vill att flera skå få upp ögonen för dikt och musik jag tycker att det är rätt så mycket modebloggar numera vilket i och för säg är trevligt. Men i min blogg tar musik och dikt största platsen.
  Kolla gärna in min blogg:).
  Kram

  Justanotherfairytale.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Har du inte? Hehe. Vi är ju rätt duktiga trots allt. Jag håller mig till 3an jag också, eftersom jag bytte in till norrköping i juni förra året då :) Man vill ju ha något och sträva mot i så unga år :) Okej, jag känner att M9 är min position. Har alltid varit sån där all-round spelare förr (på 9meter alltså). Nu börjar jag få en stadig plats. Det är lite skönt på sätt och vis.

  SvaraRadera
 3. Jag är med! :D
  -Tycker jag borde vinna för att jag lägger verkligen ner en hel dröös med tid på bloggen, och jag tycker det är hur roligt som helst! Försöker alltid göra inläggen intressanta, och så roliga som möjligt att läsa. Ett inlägg utan bild i min blogg, är något som är svårt att hitta. Jag svarar alltid på alla kommentarer jag får, (vilket ibland kan ta flera timmar)

  SvaraRadera
 4. Okej, ja men det är bra :) Man ska kunna vara en fungerande spelare på divere positioner, om det skulle köra ihop sig till exempel. Tycker iallafall jag. Annars blir det ju lätt att man låser sig.
  Jasså, säger du det :) Hehe, vad spännande. Jag spelade i en ännu mindre klubb förut, vid namn Hultic? Dom har lag i div.2 också, på herrsidan. Damerna är skit! :p

  SvaraRadera
 5. ja men visst! Jag skulle tycka det var kul, mest för att få fler att se mina bilder!

  SvaraRadera
 6. Jag vill bli veckans blogg såklart.
  Varför? Ja, min blogg är kul, ärlig och smart. Helt enkelt jävligt bra. Kolla in den i alla fall.

  SvaraRadera
 7. Min blogg är alldeles nystartad och jag kommer vara flitig med att lägga upp bilder på allt jag gör. Är nyutbildad designer så om ni följer mig så kommer ni också vara med att följa vägen till min stora dröm. Hej så länge

  www.senseofinspiration.blogspot.com

  SvaraRadera
 8. Veckans blogg är alltid spännande. Blir jag det, så undrar jag nog lite varför. Skriver mest om det som händer, mina tankar och vad jag vill typ. Vägrar ljuga för att passa in, alltså är allting sanning och precis som jag tycker.
  Fin blogg förresten Emma, och bilden har jag inte tagit själv. Tyvärr:)
  http://jagvagrarljuga.blogg.se

  SvaraRadera
 9. I'm in! Va kul!
  Tycker nog att idén talar för sig själv :) eller?!
  Det är ju upp till er så klart!

  http://onehundreddays.blogg.se

  SvaraRadera
 10. Ok då, jag vill så klart vara med. Kul att du kommenterar på min emellanåt. Det gillar jag!

  SvaraRadera
 11. Jag skulle kunna bli veckans blogg. :P
  Fotointresserade även andra kanske skulle tycka det vara kul?

  SvaraRadera
 12. Jag tror att jag skulle kunna bli veckans blogg.. jag skriver inte så mycket nu men om jag blir veckans blogg blir det en ändring... mycket bilder å roliga inlägg ! hihi

  SvaraRadera
 13. Jag kan också vara med. :)

  Jag är då en 12 årig tjej som aldrig gillat att vara framför kameran och aldrig brytt sej om sitt utseende. Alltså jag har vart en pojkflicka. Men så förra året tog min syster Nevnarien kort på mej och jag förändrades totalt. :) Så nu är jag både fotograf och en liten "modell". :) ja ^^

  SvaraRadera
 14. Jaaa, självklart är jag med om att kanske bli veckans blogg, trevligt värre.. weeee! :)

  SvaraRadera
 15. jag vill vara med! min blogg är kanske inte sådär världens bästa, men lite småtrevlig sådär!:)

  SvaraRadera
 16. Jag skriver så klart som de flesta andra om mode och vardag, fast jag försöker göra det lite annorlunda. Det blir kanske inte det, men jag har väldigt bra kontroll över den och är nogrann med vad jag skriver och vad jag inte skriver. Det känns viktigt. Sen tänker jag också på vad jag egentligen tycker är kul att läsa om, så att jag inte skriver något jag ens hade velat läsa. Så det är en genomtänkt blogg :)

  SvaraRadera
 17. Kan man nominera en kompis med? Isånna fall vill jag nominer tildix.blogspot.com (Tilda) Hon tar jätte bra bilder, de är verkligen hur bra som helst. Så hon förtjänar det verkligen. Sen är hon världens bästa kompis med :)

  SvaraRadera
 18. Jag nominerar min blogg för att jag tänker starta en ny inläggsserie så fort jag redigerat klart en bild som kommer handla om hur jag skulle göra om jag var Obama. Mycket strunt med en nypa allvar. Och så massa åsikter och händelser där emellan givetvis.

  SvaraRadera