2009-03-22

Söndag


En systemkamera är något som jag vill ha mest av allt. Jag älskar att fota fast jag är verkligen ingen naturbegåvning. Fast jag tror inte det handlar om det egentligen...jag gillar bara att fånga människor på kort. Pappa har ju en systemkamera så jag kanske ska fråga han om jag får låna den någon dag. Han är ju naturfotograf så kolla gärna hans fotosida. Jag var inne på min lillasysters blogg och hittade denna fina bilden på henne. Hon är så himla vacker. Titta ögonen bara!

Igår blev det kebab i bröd. Jimmis mamma var som vanligt lika snäll och bjöd på mat. Framför ishockeyn (Frölunda-HV71) tryckte vi oss massa onyttigheter. Jag lutar mig tillbaka och utbrister:

- Jag spyr snart!

Jimmis mamma: Men nej snälla! Gör inte det!

Jimmi: Men mamma, det är ett annat ordspråk för att man är är proppmätt.

Jag vaknade redan vid sju idag och Jimmi var också vaken. Vi busade i knappt en halvtimme vilket var riktigt mys och nu slumrade han nog till igen. Han får mig alltid att skratta, hihi... Idag är det match igen och den ska spelas borta i Önnered. Vi måste vinna eller komma lika för att bli tvåa i serien och få en silvermedalj runt halsen.

Glöm inte att rösta på veckans blogg, scrolla ner sidan lite för mer info!

4 kommentarer:

 1. hoppas du får en toppendag =)

  SvaraRadera
 2. Pappa har inte flera systemkameror, han har bara en, det är objektiven som han har typ flera av :P Tror du han lånar ut den? :O :O

  SvaraRadera
 3. Vi kan fråga om han kan köpa en system till alla oss tre tillsammans ;);)

  SvaraRadera
 4. Grattis i förskott! Själv fyller jag år den 24 mars! Mars är en bra månad, är den inte? :)

  SvaraRadera