2009-03-21

Lördag

Elin var och fotades i veckan i Göteborg. Hon kommer alltid att vara systrarna Johanssons extra syster. Titta vilken snygging hon är och lägg en kommentar om hur vacker hon är. VI ÄLSKAR DIG.Jaja, samling om en timme och dags för match! Jag känner mig som en gammal kärring, träningsvärken bara skriker i benen...men på tisdag är det vilodag. Nu åker jag till hydrojeten (en vattensäng som masserar), känner att jag behöver lite av det. Jag orkar knappt sitta rak i ryggen men det är bara att vara positiv och lira handboll. Det är ju det jag älskar mest av allt!

Lördagskvällen kommer jag förmodligen tillbringa med min favorit om jag har förstått det hela rätt. Vad händer för dig ikväll? Fastna framför Robinson?

8 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar, jag håller verkligen med dig! =)

  SvaraRadera
 2. Elin är så söt! =) Ja, det blir nog så att jag med gör det. ;) kanske köper något gottit till också! haha. jo, de kan jag ju göra förståss :P

  SvaraRadera
 3. När fyller du år? :) Datum alltså.
  Är det er syster eller vad då?

  SvaraRadera
 4. om du bara visste hur mycket jag älskar er systrar! ni betyder allt. sen var det en väldigt rolig och spännande match idag tycker jag. hoppas att det blir en repris och ett silver imorgon!

  SvaraRadera