2009-03-29

Söndag

Jimmi var på fest igår och hans päron hade glömt att lägga ut nyckeln. Så inatt vaknade jag av en ringade mobil klockan 06.00.. Jag tänkte skriva 05.00 men tack vare Rebecca har hon påminnt att det är sommartid mycket väl i hennes blogg och jag ska tänka på det imorgon när jag kommer i tid till skolan, hehe.
Han sov till 13.00 och sen har vi myst hela dagen. En riktigt mysare har han varit. Vi kollade även på när hans systerdotter Annie spelade och de vann. Jag och Jimmi hade bestämt att vi skulle kila till Sparköp men det verkar inte bli något med det.
Jimmi vänder sig om mot väggen i sängen.
Emma: Ska du sova för natten nu?
Jimmi: Neeeee....
Emma: Ska vi skita i att gå till affären då?
Jimmi: mmmmm...
Jag frågade ytterligare en fråga och då fick jag inget svar. Han somnade och jag hamnade här, hihi.
På facebook har denna underbara bilden lagts upp. Ja, det är jag och mina vänner på skolresan i 9:an. Linnea Sandell publicerade direkt en kommentar om att hon inte ville bli taggad på denna bilden. Taggen togs bort men resten var kvar, så alla vet ju att det är hennes rumpa ändå? Allt för att retas, haha.

Fotot består av Linnea, Camilla, Carro, Amanda, Hannah och jag. Emelie fotade ju så hennes rumpa fick ni inte njuta av. Vissa körde på att dra ner byxan och visa det man hade medans Gedda putade ut lite lätt. Min rumpa (längst till höger) körde på en storslagen putning snett uppåt, ganska äckligt tycker jag.

Okej jag är trött och kommer på mig själv att bedöma rumpor.

1 kommentar:

  1. Sv; ja okej :) hm de kanske jag gjorde men kommer inte ihåg nu :P hehe

    SvaraRadera