2009-03-31

Tisdag

Jag kommer inte bry mig längre om det som inte får mig att må bra, väldigt simpelt.
___________________________________________________________________
Emma: Jag är ledig imorgon!
Jimmi: Jaha?
Emma: Jaa, och jag ska vara med dig!

Jimmi reser sig upp och går mot teven. Där ligger ett par kärlekscheckar som jag gav honom i Alla hjärtans dag present. Han börjar bläddra och pekar på två stycken.

Jimmi: Först ska jag ha denna "Frukost på sängen (med alla tillbehör) och sen en "romantisk middag (jag står för efterrätten). Så du kommer till mig på morgonen med frukost då?
Emma: Men jag vill ju sova hos dig idag!!!?
Jimmi: Haha, det var ju därför jag sa så för jag vet ju att du vill sova här.
Jaha, då kan jag inte påstå att jag har någon ledig dag imorgon. Jag ska stå i köket och leka husmor. Med detta inbjudande leendet nedanför går det bara inte att misslyckas, eller vad tror du? Oj, glömde raka mig imorses också.. låg humor. Men visst ser jag ut som en riktig italienare?

Ahhh, nu har jag 14 prenumeranter! Det ökar med stormsteg, haha. Taaack så mycket! Du får gärna skriva vem du är så jag kan besöka dig.

9 kommentarer:

 1. ja, men erkänn den är snygg. men det är ett tag kvar, så tänkte nog kika lite till först , fast då kanske den inte finns kvar.. hmm..

  Jag läser din blogg ibland :) fast jag kan inte räkna mig in i dom 14 då jag inte lagt till dig än, men det kommer nog :D haha. Manblir glad när antalet stiger :)

  SvaraRadera
 2. aw, snäll flickvän du är :)

  SvaraRadera
 3. Kan jag inte få fota dig någondag?

  SvaraRadera
 4. hehe skitkul blogg!

  Vilken stilig husmor du e! :)

  SvaraRadera
 5. SV: haha, ja men det var ju en lätt ledtråd hennes mamma gett egoina ^^ självklart gör jag det :)

  SvaraRadera
 6. Sv; ja ellerhur! sked ligger vi också, måste känna att han är där :P haha nej, jag var ju inte det, men jag hörde att E laget vann ;) WOHOO!

  SvaraRadera
 7. nu har du ju inte bloggat på jättelänge! saknar

  SvaraRadera