2009-03-11

Onsdag

Slaskhinken? På vägen hem från matchen i fredags stannade vi på en bensinmack för att Amanda skulle få inviga sitt leg. Hon fyllde nämligen 18 år dagen innan så hon köpte en Mariestad och sa till kassörskan: Premiär! och kassörskan bara skrattade tillbaka.
Några meter ifrån macken fanns det ett Mc Donalds som skulle besökas. Tack vare Kvarnström kunde jag få en liten glass med topping att svalka mig med. Elin orkade inte sin Mc Flurry och frågade om jag ville ha den? Jag tog den såklart och slevade i mig några skedar tills Carro utbrister: Emma du är allt lagets lilla egna slaskhink! Jaja, nytt smeknamn.
Liten handbollstjej (jag som liten)

Tanken som slog mig idag. En gång kunde jag lita på folk väldigt lätt men nu känns det svårt. Idag har jag tänkt ganska mycket på det här att lita på en annan människa. Nu står jag fast vid att jag litar på Jimmi. Jag kan inte komma på någon gång som jag inte kunnat lita på honom. Du och jag är som ett litet team. Kan du lita på nån?
Hur ska jag kunna få mat? Köket är bemannat med gubbar från företaget golvtjänst som slipar golvet. Undrar hur länge de ska hålla på.. jag som är så hungrig.
Rulla sidan lite längre ner och läs om veckans blogg!

8 kommentarer:

 1. hej, hej:)
  Trevlig blogg(:
  Slipgubbar?
  tihihih. ha en fortsatt bra da'h:)

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Vad kul att du tyckte om idén. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan så hoppas jag att du fortsätter läsa :) så ska jag kika in hos dig med jämna mellanrum!!

  Ha det fint!

  http://onehundreddays.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Supefin blogg! :)
  Ska vi följa varandra med bloglovin? Säg till när du har lagt till mig (bara om du vill såklart) Så lägger jag till dig!
  http://www.bloglovin.com/blogg/349948/-ie-g---beroendeframkalla

  Ha en fortsatt bra dag! :)

  SvaraRadera
 4. Tycker du att rätt person är celebreties just nu ?
  Gå in på min blogg och svara. Och får veta vem som ligger etta.
  http://anaghasofia.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Jag har gjort alla tre av mina piercingar på tattoo i Alingsås. Jag är jättenöjd med dom , men vet andra som fått sneda och så. Vilket inte är så kul. Speciellt inte i naveln då det syns. Så jag hade gått till Barbarella i göteborg. Ligger uppe vid arkaden på någon smågata om jag inte minns fel. Sök på dom på nätet så hittar du garanterat telefonnummer och mer info:) Dom är sjukt proffesionella! Var med en kompis där som piercade sig.

  Se bara till att ta med dig någon som kan lyssna på skötselråd och vad du får/inte får göra. Man blir så uppe i varv av allt att man glömmer lyssna..

  lycka till ! :)

  SvaraRadera
 6. klart! dej kan jag alltid lita på!

  SvaraRadera
 7. OHH va faaan nu saknar jag handbollen ännu mer när man läser om MCD EFTER MATCHERNA!!!!!! <3 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ härliga tider

  SvaraRadera