2009-03-10


En bit i förväg. Jag brukar aldrig önska mig något på födelsedagar och det ångrar jag! Nu har jag hittat massa saker jag önskar mig. Sex and the city boxarna ligger högt upp på önskelistan. Min lillasyster har sex and the city the movie men jag vill även också ha en i det fina fodralet, hihi.
I-landsproblem. Nu blir jag snart förbannad. Jag letar bilder på google efter ett fint navelsmycke. Antingen kommer det upp stora hängande saker som kors eller en dödskalle. När jag väl hittade en fin liten diamant och ska klicka upp bilden i större format kunde den inte visas. Ahhhhhhh, ska leta en liten stund till så ska ni få en bild. För när jag fyller 18 är det dags för att pierca naveln och jag som velat det så länge. Jag var inte riktigt säker förrut men nu var det två år sedan jag började prata om det och nu är jag säker på min sak.

Tror du att det skulle passa mig?

2 kommentarer:

  1. Det är snyggt! :D Jag har sjläv sen massa år tillbaka. Enda tråkiga är väl att det har blivit så vanligt som att ta hål i öronen..

    SvaraRadera
  2. tror det skulle passa dig bra. det passar bra om man är vältränad, vilket jag antar att du är så mycket som du tränar!? :) du passar säkerligen bra i det.

    SvaraRadera