2008-10-23

Ett litet liv men ändå stark.

Mormors goda chokladflarn stoppar jag i mig nu. Jag ångrar nästan att jag gick ner och hämtade det för nu var det femte gången jag gick förbi min sportbag och blev påmind om mina svettiga spinnigkläder där ifrån gårdagen. Oj, den meningen blev lång och bara för det fick jag tanken på Siv Hildor. Min svenskalärare från högstadiet som alltid sa till mig:
"En bra mening ska vara runt cirka 13 ord. Då är den behövlig att läsa" Min mening ovanför var visst 31 ord. D
et var nog därför jag aldrig fick mitt MVG i 9an, haha.

Tack Emelie föresten för att du ALLTID lyssnar på mig. Jag kan höra av mig jämt och du har alltid tid för att lyssna. Du skiter iallafall inte i en. Bra att jag höra av mig till dig igår och jag trodde verkligen inte att du skulle fatta men du är så jääävla bra. FATTA DET! Taccccck igen.

Helvete. Kom på att jag måste göra en läxa nu. Åhhhhh, jag orkar inte. Ska välja en låt och sen skriva en händelse och titeln på låttexten måste vara med. skit, hejdå. pissdag.

Nu är jag tillbaks
och skriver lite till. Det blev inte en pissdag ändå, blev klar med engelskaläxan snabbt och sen ska jag träffa älsklingen. Så himla snällt av han att låna hans cykel nu så länge medans min är sönder. OCH jag är så glad för jag hittade dessa bilderna. Det är denna scenen som är så stark i filmen. Det var då jag började gråta när han svek Carrie. Det högg till och med i mitt hjärta lite lätt. Men jag hittade ingen bild när Charlotte ger mördarblicken till Mr.Big. Jag vill ha den här filmen! Kan gärna se den en fjärde gång, hihi.1 kommentar:

  1. den filmen var riktigt bra. sagt det tusen gånger, men jag vill se den igen och igen!

    SvaraRadera