2008-11-20

Torsdag

Smält smör i håret?

07.50 åkte Isabella och Olivia för att hämta en extrahjälm så att jag kunde få skjuts till skolan på Bellas moppe. Jag plattade hela mitt hår perfekt idag för då kunde jag skydda det under hjälmen. Det var rejält halt ute idag men vi tog det lungt. Efter halva vägen kände jag att något kletigt började rinna ner för min panna.

När jag hoppade av vid Alströmer och drog av hjälmen var det precis som om någon hade hällt smält smör i mitt hår. Hjälmen hade legat i moppe facket bredvid olja som hade läckt in i hela hjälmen. Mitt hår var helt förstört och jag hade redan kommit försent till administrationen. Vi åkte hem igen och jag fick hoppa in i duschen medans Olivia och Bella fick rengöra hela hjälmen. Jag drog en palstpåse över huvudet och hade under hjälmen så åkte vi tillbaka. Nu sitter jag här på lektion med pisseblött hår uppsatt i en rufsig bulle. Från en "good hair day till en bad hair day". Julklappshandling är det idag iallafall, något som är bra. Idag kände jag den känslan som jag hade velat känna när jag fyllde femton. Moppekänslan! Fast den fick jag aldrig uppleva förrän idag när jag körde ett varv runt gatan.

Uppdatering:

Då var julklapparna nästan färdiga för iår men Jimmi, Hannah och Linnea är kvar på listan. Jag tror jag har kommit på vad jag ska köpa till alla tre.

Ordet som dagligen används i skolan är: Flippa. Ordet är egentligen otroligt störande men man kan egentligen använda det när som helst. Flipp på Kerstin idag. Jag, Kaltrina och Rosalie fick en del skrattanfall idag och då fick vi världens utskällning av våran svenskalärare Kerstin med en riktigt arg röst: "Vad går ni på egentligen!? För såhär beter man sig inte normalt" Sen är det flipp på Sven idag också. Orkar inte berätta för det är ändå bara jag och Rosalie som fattar.

Snart ska jag åka och möta Jimmi i Alströmer för han har haft träning. Lite jag kommer hoppa på han av glädje då. Sen som ni ser så har layouten ändrats lite.

2 kommentarer:

  1. Jag och olivia använde ordet flipp hela konfirmationslägret. ;P men har slutat med det nu. vi sa det typ minst 10 ggr om dagen

    SvaraRadera
  2. Hahah herregud va man ser ut, sköna bilder!

    SvaraRadera