2008-12-07

Söndag 02:08

Och detta som skulle
bli ett positivt inlägg.

Ja, det skulle bli positvit men efter att datorn stängts av sig två gånger bara sådär är jag sur. Nu är det tredje gången jag får försöka färdigställa detta inlägget.

Damerna besegrade serieledarna 33-22, Ryssland-Sverige, Musses Grillhouse, Barnhemmet och Rånarna.

Ungefär sådär kan min lördag beskrivas fast däremellan är det en del cykelturer, usch för cykel. Som sagt, vi vann över serieledarna med hela 11 bollar.. 11 BOLLAR! Det kändes som om vi blev ett helt annat lag och vi kämpade tillsammans. Det var inte lite det sprudlade glädje inom mig när jag fick ta ett steg ner på V6 i några minuter. Det kändes som om jag slapp ta ansvar för en stund och bara kunde köra mitt eget race. Det var extra roligt att Ida och Carro såg att jag hade lucka på kanten och jag kunde äntligen döna in några bollar från sex meter. En stor eloge till hela laget!

Resten av kvällen forsattes på ett mycket bra sätt och jag garvade hela kvällen med Gedda, Preissler och Vikström. Vi åt musses och sen blev det skräckfilmen Barnhemmet som visades i tvrutan.
I slutet av filmen satt alla i soffan och kramade hårt om varandra. Elin fick även en dask i huvudet av mig för jag blev så rädd. Jag rekommenderar filmen men språket är på spanska, fast tillslut tänker man inte på det. Jag vill bara nämna att Jimmi och hans lag vann första matchen och sen förlorade andra med två bollar, så imorgon gäller det! Steg 4 eller inte?

6 kommentarer:

 1. Jag hatar filmen mer än något annat!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, men det slutade ändå bra tillslut!

  SvaraRadera
 3. ser ut som en rolig film! du får inte vara så våldsam bara, haha.

  SvaraRadera
 4. hur slutade den? jag somnade?

  SvaraRadera
 5. Svar till JESPER:D
  Pojken dog, Laura (mamman) dog. Så Laura blev ett "spöke" och tog sen hand om alla barnen, lite svårt att förklara ;)

  SvaraRadera