2008-12-02

Tisdag

Make my wish come true

När jag trycker på: "skapa ett nytt inlägg" vet jag knappt inte själv vad jag ska skriva. Det kan ta 10 mintuter till 4 timmar för att få ett färdigt blogginlägg. På vissa inlägg har jag till och med lagt till saker efter några dagar. Jag är ju ganska tankspridd av mig så när jag väl ska börja skriva så har jag inget alls att skriva, det är därför det kan ta olika lång tid. Men sen helt plötsligt kommer den en bomb och jag vill skriva 4 inlägg på raken.

Jag har kommit fram till att jag har mycket lättare för att skriva än att prata. Det är som om jag får ut mer av det jag vill säga genom att skriva. Jag är sämst på att prata för det blir bara en massa extra ord och sen så fattar ingen någonting ändå. Med detta menar jag inte att jag är bra på att formulera meningar och skriver rätt grammatiskt utan det känns bara bättre att skriva ner vad man tänker än att säga det.

Jag försöker tänka ut en ny layout till bloggen. Jag funderar på ett jultema, får se om jag tar tag i det idag fast engelska läxan är i vägen och sen ska jag vara med älsklingen. Jag funderar på en julgran med massa... ne, nu ska jag inte avslöja mer OCH få inga förhoppningar för photoshop är inte min starka sida. Jag älskar vintern mer än sommaren för julen är speciell. Love. Jag fick ännu mer julkänsla när jag kom hem idag. Matilda och Bella sitter och målar små trolldegstomtar. Matildas tomtar var extra tjocka och hon log så fint.

_________________________________________________________

Idag blev det en promenad i regnet till systembolaget med Kalle, Dadda och Ballerinan. Vi skulle göra en kort, knappt föreberedd, intervju med butikschefen. Idag var Rosalie lika söt som en ballerina i sin rosa klänning och det visade hon redan på idrotten med en pilje. Hela dagen har jag klagat över att jag har varit hungrig och trött och det var ju inte bättre av att stå på ett litet trångt kontor med en kurrande mage när intevjun pågick. Fast sen blev det några bett på Rosalies baugette och korvstroganoffen i skolan var förvånansvärt god. Ne, nu är det dags att ta tag i mitt liv, kukläxan väntar och medans jag gör läxan blir det låten "all I want for christmas is you" som kommer att spelas. Sen senare ikväll blir det mysstund med Jimmi, blev så glad när han frågade om vi kunde träffas idag. Jag blir alldeles varm inombords.

Rosalie aka Ballis
_____________________________________________________________

Kortspel i Karlskrona
Koncentrerade tjejer i väntan på att inte bli niggah

1 kommentar:

  1. Svar: HAHa eller hur :D Men mamma valde dom. DEssutom har vi fått ett nytt draperi, istället för det där vita du vet? Ett röd med några pärlor i ;P

    SvaraRadera