2009-01-18

Kroppskultur

Jimmie Johansson hade rätt. Vi vann ungefär med 10 bollar och det gick galant. Från en bottenmatch till detta. Jag fick den känslan som jag fick när vi spelade SM steg 2. Alla skrek när någon gjorde mål och alla kämpade in i det sista! Vi var grymma tjejer. Jag kände rysningarna när Bella köttade in bollen från nio meter. Eller när man hör Robert Preissler skrika: "HELA VÄGEN!!" och Anna bara flyger igenom två kroppsspelare och skjuter i krysset. Vilken känsla det var!

Men jag blev överlycklig när Malin Brandin gjorde mål, så himla roligt för henne. Smack sa det i krysset och jag älskar när hon ler efter hon har gjort mål. Jede var inte dålig heller, hon studsar upp bollen sakta mot försvaret, hoppar upp och bara dunkar in bollen i mål, haha. Kvarnström var jätteduktig i mål och det var bäst när hon räddade straffen eller kastade en perfekt pass till Bella på kontring. Vi är så bra tjejer!!!!

Jag krockade med en kroppsspelare några gånger och hon blev förbannad. Efter matchen tackade vi för matchen och skulle sedan skaka hand med alla spelarna. Precis när den förbannade spelaren skulle tacka mig bara hon vek undan. Jag blev också förbannad och tyckte det var oerhört osportsligt. Jag följer efter henne och precis när hon vänder sig om säger jag: "Jag brukar alltid tacka efter matcher och vill bara säga bra spelat, och så tog jag henne i handen". Hon sa ingenting, jag fick inte ens ögonkontakt. Ny match imorgon mot Brätte!

2 kommentarer:

  1. Haha, hon måste blivit jävligt chockad när du gick fram till henne! Hatar sånna spelare som inte tackar efter match eller som bara säger tack och inte bra spelat tillbaka !!

    SvaraRadera
  2. Sv; haha, ja. Men gud vad förbannad jag blev. :P

    SvaraRadera